Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Apple nu renunță la ideea unui iPhone pliabil; Compania ar pregăti chiar două modele ce vor debuta în 2023


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Apple nu renunță la ideea unui iPhone pliabil; Compania ar pregăti chiar două modele ce vor debuta în 2023</b>Au existat până acum o mulțime de brevete din partea Apple care descriu smartphone-uri pliabile. Nu ar fi neapărat o surpriză ca gigantul american să lanseze astfel de terminale, mai ales că Samsung și companii chineze precum Xiaomi și Huawei domină

 

Apple a înregistrat până acum o mulțime de brevete care descriu smartphone-uri pliabile. Nu ar fi neapărat o surpriză ca gigantul american să lanseze astfel de terminale, mai ales că Samsung și companii chineze precum Xiaomi și Huawei domină piața când vine vorba de astfel de telefoane. Analistul Ming-Chi Kuo a oferit astăzi câteva detalii cu privire la primele iPhone-uri pliabile.

 

Potrivit popularului analist, Apple ar dori să intre pe piața telefoanelor pliabile abia în anul 2023. Compania din Cupertino ar dezvolta în prezent două astfel de iPhone-uri care ar replica modelele Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip de la Samsung. Zvonuri apărute în online menționează că LG ar urma să fie distribuitorul de panouri OLED pentru iPhone-urile pliabile. Se zvonește că există deja un prototip ce măsoară 7.5 inch în diagonală și adoptă o tehnologie nouă, nemaivăzută pe alte terminale până acum. 

 

Apple iPhone Fold

 

Aș menționa și faptul că LG a dezvoltat recent un display flexibil cu o duritate crescută, tare ca sticla și fără cute vizibile la îndoie, după cum vă informam în urmă cu câteva zile. Mai mult, compania a dezvăluit atunci că astfel de panouri vor ajunge pe smartphone-uri în anul 2023. Știm deja că Apple dorește să ofere noile tehnologii abia când acestea ajung la maturitate. Astfel, un astfel de panou ar fi "candidatul ideal" pentru un prim iPhone pliabil.

 

Totuși, analistul Ming-Chi Kuo susține că Samsung Display va fi producătorul și distribuitorul de panouri OLED pentru Apple. El spune că deja se află în teste un display de 8 inch în diagonală, iar începând din 2023 Samsung ar trebui să livreze companiei americane între 15 și 20 de milioane de unități. Analistul a oferit și câteva predicții cel puțin interesante legate de piața pliabilelor. 

 

El susține că Apple nu va reuși să depășească livrările Samsung imediat după lansarea pliabilelor sale din 2023. Compania sud-coreeană ar ocupa în continuare primul loc, cu o cotă de piață de peste 75%. De asemenea, în 2023 ar urma să fie livrate 90 de milioane de terminale pliabile, iar în 2025 se va ajunge la 100 de milioane. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.