Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Seria iPhone 14 va cuprinde cel puțin 3 modele cu refresh rate de 120Hz; Printre furnizorii de ecrane LTPO se va afla și LG


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Seria iPhone 14 va cuprinde cel puțin 3 modele cu refresh rate de 120Hz; Printre furnizorii de ecrane LTPO se va afla și LG</b>Apple a anunțat pe 14 septembrie noua serie de telefoane iPhone 13. Chiar dacă smartphone-urile nici măcar nu au fost încă livrate, deja apar zvonuri legate de noua generație, iPhone 14. Printre noutățile aduse de iPhone 13 se numără ecranele LTPO

 

Apple a anunțat pe 14 septembrie noua serie de telefoane iPhone 13. Chiar dacă smartphone-urile nici măcar nu au fost încă livrate, deja apar zvonuri legate de noua generație, iPhone 14. Printre noutățile aduse de iPhone 13 se numără ecranele LTPO de pe modelele Pro, cu suportă rată de refresh adaptivă, de până la 120Hz. Azi aflăm că Apple ar urma să integreze astfel de panouri pe 3 modele în cazul viitoarei generații. Avem detalii mai jos.

 

Informațiile sosesc din China, prin intermediul unui zvonac ce ar cunoaște detalii cu privire la aprovizionarea de componente destinate smartphone-urilor Apple. Se pare că în 2022 compania ar urma să lanseze 3 modele cu display-uri LTPS OLED, cu rată de refresh variabilă. Unul dintre modele ar sosi cu refresh rate standard totuși, 60Hz. Acela va fi și cel mai ieftin telefon din lineup.

 

În acest an doar iPhone 13 Pro și 13 Pro Max beneficiază de panouri cu refresh rate de 120Hz. Potrivit zvonurilor, Samsung ar fi principalul furnizor pentru cele trei noi modele ce vor beneficia de display-uri LTPO. Totuși, LG urmează a fi al doilea distribuitor de panouri în 2022. Au apărut deja și informații cu privire la noile ecrane disponibile pe noua gamă iPhone 14.

 

Apple iPhone 14

 

Astfel, potrivit zvonurilor, Apple va renunța la modelul Mini, iar nomenclatura telefoanelor ar putea să se schimbe. Anul viitor ar debuta astfel iPhone 14 (cu display de 6.06 inch), iPhone 14 Max (display de 6.68 inch), iPhone 14 Pro (ecran de 6.06 inch în diagonală) și iPhone 14 Pro Max cu ecran de 6.68 inch. 

 

Ca de fiecare dată, totuși, vă recomand să priviți orice zvon cu o ușoară reticență. Seria iPhone 13 tocmai ce a debutat, iar iPhone 14 se află la un an distanță. O mulțime de modificări pot avea loc până în luna septembrie a anului 2022.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.