Jump to content

Realme GT Neo2 așteptat și într-o versiune cu procesor Dimensity 1200 și o baterie ceva mai mică


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Realme GT Neo2 așteptat și într-o versiune cu procesor Dimensity 1200 și o baterie ceva mai mică</b>Miercuri, pe data de 22 septembrie avem bifat în calendar debutul smartphone-ului Realme GT Neo2 - un terminal tare interesant care și-a făcut apariția de câteva ori în randări și care a avut și din dotări confirmate

 

Miercuri, pe data de 22 septembrie avem bifat în calendar debutul smartphone-ului Realme GT Neo2 - un terminal tare interesant care și-a făcut apariția de câteva ori în randări și care a avut și din dotări confirmate. Am aflat că vine cu procesor Snapdragon 870, ecran E4 de 120Hz, cameră de 64 mpx și baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă la 65W.

 

Acum, chiar în pragul lansării descoperim că va mai exista o variantă de GT Neo2, una ce schimbă procesorul Snapdragon mai sus menționat cu un Dimensity 1200 AI. O altă schimbare va fi remarcată la nivel de baterie, care scade la 4500 mAh, păstrând totuși încărcarea la 65W. Se vorbește și despre un ecran OLED 120Hz FHD+ de 6.43 inch pentru această variantă și despre prezența unei camere frontale de 16 mpx.

 

Apropo de diagonală, varianta GT Neo2 cu Snapdragon optează pentru un ecran ceva mai mare, unul de 6.62 inch. Modelul MediaTek va avea tot o cameră triplă în spate cu senzor wide de 64 mpx, scanner de amprente integrat sub display și o carcasă cu grosime de 8.4 mm, greutate de 186 grame. Preul ar fi de 265 euro în China și rămâne de văzut cum vor fi diferențiate aceste două variante și unde vor debuta în primă fază. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.