Jump to content

”Am fost scârbit! Nu am vrut să mai fiu antrenor”. Miriuță a explicat de ce nu a luat în calcul să vină la Dinamo


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                     vasile miriuta

Vasile Miriuță (53 de ani) a fost unul dintre numele de antrenori vehiculate pentru înlocuirea lui Dario Bonetti, pe banca tehnică a lui Dinamo.

 

Actualul director tehnic al celor de la Minaur Baia Mare recunoaște că are o relație foarte bună cu Iuliu Mureșan, însă nu s-a pus problema să revină la Dinamo. Miriuță susține că experiența pe care a avut-o la Hermannstadt ”l-a scârbit” și a decis să ia o pauză de la antrenorat.

În cariera sa, Vasile Miriuță le-a mai antrenat pe Ceahlăul, CFR Cluj, Gyor, ASA Tg. Mureș, Chiajna, Hermannstadt, Kisvarda și Minaur Baia Mare.

Miriuță a pregătit-o pe Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018 (18 meciuri).

 

Vasile Miriuță: ”Nu am dorit să mai fiu antrenor! Am fost scârbit de ceea ce s-a întâmplat la Sibiu”

 

Tehnicianul de 53 de ani a avut rezultate bune la Hermannstadt, însă a fost nevoit să plece de la echipă odată cu venirea Anamariei Prodan. Cu toate acestea, Miriuță a declarat că amintirile urâte de la Sibiu se datorează fostului patron, Claudiu Rotar.

”Nu am dorit să mai fiu antrenor și cred că a fost alegerea cea mai bună, să fiu director tehnic. Dacă voiam să fiu antrenor, nu numai la Dinamo, puteam să fiu și acum o lună, și acum două luni, că am avut oferte de la două echipe din Liga 1 și două din Liga 2. Am fost scârbit de ceea ce s-a întâmplat la Sibiu, ultima echipă la care am fost antrenor, și am zis că iau o pauză.

Claudiu Rotar era patron când eram acolo. Cu Iuliu Mureșan am o relație extraordinară, am lucrat cu dânsul trei ani de zile. Mă doare situația pentru că am antrenat acolo (n.r.- la Dinamo), văd ce se întâmplă și sper să-și revină. E o situație delicată cu Bonetti, l-au pus pe Colceag interimar.

 

Trebuie să se hotărască repede dacă va rămâne Colceag sau vor pune antrenor cât mai repede, pentru că jucătorii trebuie să știe cine e șeful în vestiar. Pot să rămână în prima ligă, Torje, Ivanovski, Matei, sunt jucători buni. Dacă vor fi puși la punct din vedere fizic, nu văd o problemă să rămână în prima ligă”, a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Liga Digisport.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.