Jump to content

Iftime și Croitoru, informații din interior după ce FC Botoșani a ajuns pe locul 2: "Punem jucătorii pe picioare"


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                      croitotu

FC Botoșani a urcat pe locul 2 în Liga 1 după victoria cu Dinamo, scor 2-1, iar patronul Valeriu Iftime l-a lăudat pe antrenorul Marius Croitoru pentru munca depusă până acum la club.

 

Iftime a spus că Marius Croitoru este responsabil pentru revitalizarea fotbaliștilor care nu dau randament la alte echipe, dar care impresionează în Moldova:

 

Iftime și Croitoru, informații din interior după ce FC Botoșani a ajuns pe locul 2

 

"Marius Croitoru are cel mai mare merit pentru aducerea jucătorilor. Contează cum îi alegi și cum îi folosești. Vedeți că jucătorii buni de la noi ajung în alte echipe și nu mai sunt la fel de buni. Noi dăm foarte multă încredere unui jucător.

Keyta, care era cel mai bun de la noi, nici la Hagi nu făcea față. Malcom a stat degeaba 6 luni, l-am adus și nici noi nu știam ce e cu el. Intrând în jocul nostru, a avuns să fie indispensabil echipei.

Marius îi vede, îi citește, mie îmi trimite filmulețe cu ei. Nu își dezvăluie criteriile după care alege jucătorii. El nu e afectat de problema cu Licența Pro, este un om normal la cap.

Federația a căzut într-o plasă, încercând să le pună botnițe unor antrenor care nu au Licența Pro. Ei încă insistă pe prostia asta. Este clar că trebui să avem școală, eu cred în școală, dar asta nu înseamnă că Licența A nu valorează nimic. Marius are ceva special în el, a trăit doar în fotbal, iar echipa noastră produce fotbal", a spus Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

 

Marius Croitoru: "Noi trebuie să găsim fotbaliști care au o școală bună în spate"

 

Marius Croitoru a intervenit și el la Liga Digisport, unde a spus că jucătorii au cel mai mare merit pentru sezonul bun al echipei:

"Noi trebuie să găsim fotbaliști care au o școală bună în spate, să-i descoperim, după care să-i punem pe picioare. Suntem o echipă care a obișnuit fanii din Botoșani cu performanța, playoff-ul este o performanță pentru noi. E normal să existe dorința de a face lucrurile bine.

Este numai meritul jucătorilor pentru ce se întâmplă la Botoșani. Eu mereu am vrut ca echipa mea să joace ofensiv, cred că acest lucru se vede. Îmi doresc foarte mult să ajungem în playoff, după care vom vedea ce va fi", a spus Croitoru, în cadrul emisiunii Liga Digisport.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.