Jump to content

”Fac parte din categoria fraierilor!”. Valeriu Iftime se plânge de bani, dar cifrele îl contrazic


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                      iftime 3

FC Botoșani este una dintre formațiile de top ale Ligii 1 în ultimii ani, însă patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, susține că meritele sportive nu aduc întotdeauna câștiguri financiare pe măsură.

 

Iftime a dezvăluit că a intrat în fotbal ”dintr-o eroare regretabilă” și că ”face parte din categoria fraierilor”, însă cifrele îl contrazic. În ultimele cinci sezoane, FC Botoșani a vândut jucători de 7.065.000 de euro și a plătit doar 400.000 de euro pentru transferuri, potrivit Transfermarkt. În plus, clubul moldovean mai așteaptă să-i intre în conturi peste 500.000 de euro, parte din mutarea lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. 

Toate acestea, plus banii din drepturile TV și cele două participări în preliminariile Europa League, în 2015/2016 și 2020/2021, au rotunjit serios conturile grupării patronate de Valeriu Iftime.

 

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani: ”Fac parte din categoria fraierilor!”

 

”E greu să crești în fotbal, să faci bani. Nu știu un patron care s-a băgat în fotbal ca să facă bani. Unii s-au băgat pentru nume, unii s-au băgat dintr-o eroare regretabilă, cum sunt eu. Eu fac parte din categoria fraierilor!

Nu e un cuvânt exagerat, asta este. E o anumită pasiune, responsabilitate. Una peste alta, fotbalul nu este o afacere, mai ales în România și mai ales în zilele noastre”, a declarat Valeriu Iftime, la ProX.

 

După victoria cu Dinamo, 2-1, FC Botoșani a urcat pe poziția a doua în Liga 1, la o singură lungime în urma campioanei CFR Cluj, care are și un meci mai puțin disputat. Trupa din Gruia va întâlni în această seară, de la ora 21:00, Universitatea Craiova, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.