Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Un telefon misterios Xiaomi cunoscut sub numele de cod “Ingres” este menționat în codul sursă MIUI; Ar fi vorba despre Redmi K50 Pro


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Un telefon misterios Xiaomi cunoscut sub numele de cod “Ingres” este menționat în codul sursă MIUI; Ar fi vorba despre Redmi K50 Pro</b>La sfârșitul lunii august, un dispozitiv Xiaomi cunoscut sub numele de cod “Ingres” și-a făcut apariția în codul sursă MIUI. La aproape o lună distanță, se confirmă faptul că este vorba despre un smartphone. De asemenea, un nou dispozitiv cu numele

 

La sfârșitul lunii august, un dispozitiv Xiaomi cunoscut sub numele de cod “Ingres” și-a făcut apariția în codul sursă MIUI. La aproape o lună distanță, se confirmă faptul că este vorba despre un smartphone. De asemenea, un nou dispozitiv cu numele de cod “Zinhan” a fost descoperit în codul sursă al MIUI. Avem detalii mai jos.

 

Screenshot_1_400x455.jpg

 

Xiaomiui este publicația ce a descoperit detalii legate de noul model “Ingres”. Aceștia afirmă că ar putea fi vorba despre Redmi K50 Pro, iar la interior se află procesorul Qualcomm SM450. Acest CPU ar urma să debuteze în luna decembrie drept succesor pentru Snapdragon 888, cunoscut momentan sub numele de Snapdragon 898. Totodată, aflăm că telefonul va avea un setup triplu în spate, iar camera principală ar avea 64 MP. E vorba despre un senzor OmniVision OV64B la care se adaugă unul ultrawide și unul Macro.

 

În afară de aceste dotări, mai știm doar că telefonul are un senzor pentru amprente lateral, integrat în butonul power. Modelul cunoscut sub numele de Xiaomi Zizhan nu are încă parte de specificații, doar numele fiind vizibil în codul sursă. 

 

Nu știm încă dacă chiar este vorba despre Redmi K50 Pro. Totuși, este posibil având în vedere că CEO-ul companiei a declarat în trecut că se lucrează la această serie. De asemenea, includerea unui CPU de top ar fi o mișcare logică din partea producătorului după succesul răsunător al modelelor din seria Redmi K40. Sperăm să aflăm mai multe detalii în următoarele săptămâni.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.