Jump to content

HP lansează prima tabletă de pe piață ce integrează o cameră foto flip; Are ecran de 11 inch, Windows 11


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>HP lansează prima tabletă de pe piață ce integrează o cameră foto flip; Are ecran de 11 inch, Windows 11</b>Nu doar cei de la Microsoft au anunțat pe parcursul acestei săptămâni tablete cu Windows 11, ci și HP care vine cu o noutate pe această piață. Noua sa tabletă intitulată HP 11 inch Tablet PC este prima tabletă din lume care

 

Nu doar cei de la Microsoft au anunțat pe parcursul acestei săptămâni tablete cu Windows 11, ci și HP care vine cu o noutate pe această piață. Noua sa tabletă intitulată HP 11 inch Tablet PC este prima tabletă din lume care integrează o cameră foto flip în stil ASUS ZenFone 7. Produsul se remarcă prin grosimea redusă și greutatea mică, fiind creat pentru creativitate și productivitate on-the-go.

 

Pe lângă faptul că are o cameră foto flip, această tabletă este și una dintre cele mai bine dotate la nivel de cameră frontală, cu modul de 13 mpx. Tableta pune accentul desigur pe apelare video și în materie de productivitate, aflăm că HP aduce aici suport Windows 11 Snap Layouts atât în landscape cât și Portrait. Vom putea folosi kickstand-ul integrat pentru vizionare de conținut, sharing de conținut în timpul apelurilor video sau pentru editarea între două aplicaii.

 

HP 11 inch Tablet PC

 

Există și o tastatură detașabilă magnetică (opțională) și tot opțional avem și stylus-ul HP Rechargeable Tilt Pen. Primim software-ul HP Pallet și Windows Ink la bord, iar tableta mai dispune de 4 GB RAM LPDDR4X, 128 GB stocare SSD și de un procesor quad-core Intel Pentium Silver N6000. Are ecran 2K de 11 inch care ajunge la o luminozitate de până la 400 nits și mai bifăm și conectivitate WiFi 6.

 

HP 11 inch Tablet PC are greutate de 600 grame și mai oferă baterie de 32.2WHr cu încărcare la 30W via USB-C (de la 0 la 50% în 45 minute). Debutul comercial este programat pentru luna decembrie iar prețul este de 599 dolari. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.