Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

realme pregătește un nou smartphone 5G midrange! Apare în baza de date TENAA alături de randări și specificații


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme pregătește un nou smartphone 5G midrange! Apare în baza de date TENAA alături de randări și specificații</b>Se pare că realme dezvoltă un nou smartphone 5G midrange. Acesta și-a făcut apariția în baza de date TENAA alături de randări și câteva specificații. Pare a fi vorba despre un telefon entry-level cu cameră triplă în spate și baterie generoasă

 

Se pare că realme dezvoltă un nou smartphone 5G midrange. Acesta și-a făcut apariția în baza de date TENAA alături de randări și câteva specificații. Pare a fi vorba despre un telefon entry-level cu cameră triplă în spate și baterie generoasă. Detalii despre el avem în rândurile de mai jos.

 

Nu se știe încă sub ce denumire va debuta noul telefon, însă acesta are două numere de model - RMX3461 și RMX3463. Potrivit listărilor, singura diferență dintre cele două modele este nuanța în care vor sosi.  Se pare că CPU-ul rulează la 2.4 GHz, deci ar fi vorba despre un Snapdragon din seria 7xx sau Dimensity 800 de la MediaTek. Smartphone-ul va primi configurații cu 6 GB, 8 GB sau 12 GB de memorie RAM și 128/256/512 GB de stocare. Bateria este o unitate de 5000 mAh, iar terminalul se încarcă la 50W pe fir.

 

Display-ul are 6.59 de inch în diagonală și rezoluție Full HD+. Pare-că vorbim despre un panou IPS LCD, având în vedere că senzorul pentru amprente este amplasat lateral, în butonul power. Nu avem detalii despre camera selfie, însă în spate se află un setup de camere triplu cu senzor principal de 48 MP acompaniat de doi senzori a câte 2 MP (posibil Macro și Bokeh). 

 

Totodată, telefonul și-a făcut recent apariția și în baza de date 3C. Astfel, el ar urma să fie lansat în următoarele săptămâni, până la sfârșitul acestui an.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.