Jump to content

Motorola Moto Tab G20 are dotările dezvăluite înainte de debut! Tabletă cu corp metalic, display de 8 inch și tehnologie audio Dolby Atmos


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Moto Tab G20 are dotările dezvăluite înainte de debut! Tabletă cu corp metalic, display de 8 inch și tehnologie audio Dolby Atmos</b>În urmă cu doar câteva zile am aflat că Motorola încearcă din nou marea cu degetul. Mai exact, compania se pregătește să revină pe piața tabletelor. Potrivit zvonurilor, în India va debuta modelul Moto Tab 8. Totuși, azi și-au făcut apariția postere

 

În urmă cu doar câteva zile am aflat că Motorola încearcă din nou marea cu degetul. Mai exact, compania se pregătește să revină pe piața tabletelor. Potrivit zvonurilor, în India va debuta modelul Moto Tab 8. Totuși, azi și-au făcut apariția postere pentru presă în care ni se prezintă acest model ce ar purta denumirea de Moto Tab G20 la nivel global. Pe lângă informații privind design-ul, sunt confirmate și specificațiile noii tablete.

 

Motorola Moto Tab G20 va debuta pe 30 septembrie în India. După cum ne așteptăm, pare să fie vorba despre o variantă rebranduită a tabletei Lenovo Tab M8, lansată momentan doar în China. Vom avea deci parte de un dispozitiv fabricat din aluminiu, cu display IPS LCD de 8 inch în diagonală. La interiorul său se află cipsetul Helio P22T, 3 GB de RAM și 32 GB de stocare. Bateria este o unitate de 5100 mAh, iar tableta are și un singur difuzor cu tehnologie Dolby Atmos.

 

Motorola Moto Tab G20

 

În față se află o cameră de 2 MP, iar în spate una de 5 MP. Pe partea de conectivitate vom regăsi WiFi Dual-Band și Bluetooth 5.0, iar alimentarea se realizează la 10W prin intermediul unei mufe USB-C. O veste bună e că Moto Tab G20 va avea și slot pentru cardurile Micro SD. Ea va rula Android 11, iar pentru copii va exista și Kids Mode. Bateria de 5100 mAh aflată la interior ar oferi până la 18 ore de browsing și 15 ore de playback video. 

 

Acum că știm mare parte din specificațiile noii tablete Motorola, săptămâna viitoare urmează să aflăm și prețul de comercializare din India. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.