Jump to content

Eșec drastic pentru "rebela" Andreea Prisăcariu în fața Mihaelei Buzărnescu! Ce a postat Micky imediat după joc


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                     Andreea Prisăcariu, după victoria de la ITF Antalya / Foto: Instagram@prisacariu_andreea_

Mihaela Buzărnescu (175 WTA, 33 de ani) a trecut fără emoții de Andreea Prisăcariu (380 WTA, 21 de ani), scor 6-0, 6-1, în optimile turneului ITF de la Valencia, dotat cu premii totale în valoare de 80.000 de dolari.

 

Eșec drastic pentru "rebela" Andreea Prisăcariu în fața Mihaelei Buzărnescu! Ce a postat Micky imediat după joc

 

Mult mai experimentată Buzărnescu a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a o învinge pe compatrioata sa cu 12 ani mai tânără. Prisăcariu a câștigat un singur game, atunci când Mihaela conducea deja cu 6-0, 4-0.

În sferturile de finală ale turneului de la Valencia, Mihaela Buzărnescu va întâlni o jucătoare din Venezuela în vârstă de 28 de ani, Andrea Gamiz (383 WTA).

 

La scurt timp după victoria contra Andreei Prisăcariu, Mihaela Buzărnescu a postat o fotografie pe rețelele sociale în care arată că este în formă și pregătită pentru sferturi.

Principala favorită a competiției din Spania este olandeze Arantxa Rus (76 WTA), care este și ea calificată în faza sferturilor de finală.

Pe tabloul principal de la Valencia se mai află Irina Bara (113 WTA), care s-a calificat tot azi în sferturi, după ce a trecut în trei seturi de frațuzoaica Chloe Paquet (167 WTA), scor 4-6, 6-4, 6-4.

 

Cine este Andreea Prisăcariu, "rebela" cu 21 de tatuaje

 

Fostă campioană națională la juniori, sportiva din Iași este o prezență spectaculoasă. Are 21 de tatuaje, fiecare dintre ele cu o semnificație aparte.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei.

Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, explica ea, acum câteva luni.

Totodată, jucătoarea româncă, născută la Iași, a spus că abia așteaptă să fie o ”mireasă tatuată”. ”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a explicat Andreea Prisăcariu.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.