Jump to content

Anul schimbărilor pentru Simona Halep! Ce decizie a luat fostul lider mondial, după ce s-a despărțit de Cahill


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                          242579530_242003237787702_7844195977195981064_n

Simona Halep (29 de ani, numărul 14 WTA) a avut parte de un an plin din toate punctele de vedere! S-a luptat cu accidentările, s-a căsătorit cu Toni Iuruc, a renunțat la colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, iar acum se pregătește de o nouă schimbare.

 

Sportiva din Constanța a promovat noua rachetă de joc a celor de la Wilson și s-a ”îndrăgostit” de aceasta. Astfel, Simona Halep va renunța la modelul Burn 100 CV pe care-l folosea din 2015 și va intra pe teren de acum înainte cu un Blade v8, pe care l-a probat la turneele din SUA din ultima perioadă.

 

Simona Halep va reveni în circuit fără Darren Cahill, dar și fără racheta care a ajutat-o să cucerească două turnee de Grand Slam

 

Vechiul model de rachetă folosit de Halep a ajutat-o pe româncă să câștige două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon, și, chiar dacă nu a avut rezultate notabile la Cincinnati sau US Open, designul inovator îi dă încredere Simonei ca va reuși să revină în top cu noua rachetă.

”Instinctul este totul. Simona Halep, în habitatul său natural”, au scris cei de la Wilson pe Twitter.

 

După ce va reveni din luna de miere, Halep va reîncepe antrenamentele pentru a se prezenta în cea mai bună formă la Indian Wells, următoarea competiție la care a anunțat că va lua startul, în perioada 6-17 octombrie. Apoi, românca va merge la Kremlin Cup, la Moscova, iar finalul lunii viitoare va reveni în România pentru Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Simona se va întoarce în circuitul WTA fără antrenorul Darren Cahill. La câteva zile după ce sportiva a anunțat despărțirea de australian, a ieșit la iveală și adevăratul motiv al separării. Principalul ar fi că tehnicianul de la Antipozi este nemulțumit de restricțiile de călătorie de care se lovește adesea în circuit pentru a fi alături de sportiva noastră, scrie Eurosport.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.