Jump to content

Mihaela Buzărnescu defilează la Valencia! Românca s-a calificat în semifinale fără set pierdut


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                                buzarnescu

Mihaela Buzărnescu (33 de ani, locul 175 mondial) s-a calificat la pas în semifinalele turneului ITF W80 de la Valencia, după ce a trecut de sportiva din Venezuela, Andrea Gamiz (28 de ani, numărul 383 WTA), scor 6-2, 6-3.

 

După ce în runda precedentă a eliminat-o fără drept de apel pe Andreea Prisăcariu (21 de ani, locul 380 WTA), 6-0, 6-1, ”Miki” a avut nevoie de o oră și 38 de minute pentru a accede în penultimul act al competiției din Spania. Buzărnescu nu a pierdut niciun set în cele trei jocuri disputate la Valencia.

 

Mihaela Buzărnescu, în semifinalele turneului ITF de la Valencia

 

Pentru un loc în finală, Buzărnescu va lupta cu învingătoarea partidei dintre Francesca Jones (21 de ani, locul 160 WTA) din Regatul Unit și favorita gazdelor Aliona Bolsova Zadoinov (23 de ani, a 187-a jucătoare a lumii).

Britanica Francesca Jones are o poveste aparte. Jucătoarea s-a născut cu un sindrom extrem de rar ( Ectrodactyly Ectodermal Dysplasia Syndrome) din cauza căruia are 8 degete la mâini și 7 degete la picioare. Astfel, medicii nu i-au dat nicio șansă de a face carieră în tenis.

Cu toate acestea, împotriva tuturor dificultăților, Jones a reușit să-și împlinească visul, iar acum ocupă cel mai bun loc din carieră în ierarhia WTA.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.