Jump to content

Amazon prezintă cea mai mare boxă smart din portofoliu: Echo Show 15 are ecran de laptop, la 15.6 inch


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Amazon prezintă cea mai mare boxă smart din portofoliu: Echo Show 15 are ecran de laptop, la 15.6 inch</b>Așa cum era programat, Amazon a avut o serie de noutăți de prezentat pe final de lună septembrie, printre care și o boxă cu greutate. Se numește Amazon Echo Show 15 și este cea mai mare boxă Smart Display

 

Așa cum era programat, Amazon a avut o serie de noutăți de prezentat pe final de lună septembrie, printre care și o boxă cu greutate. Se numește Amazon Echo Show 15 și este cea mai mare boxă Smart Display, având ecran de laptop la o diagonală de 15.6 inch.

 

Echo Show 15

 

Produsul oferă un panou cu rezoluție Full HD, seamănă cu un tablou și aduce o cameră frontală amplasată în stânga sus (oferind și shutter dedicat pentru intimitate). Avem aici parte de customizare pe bază de widget-uri ce pot conține și notițe, liste to do sau putem accesa modul de vizualizare calendar. Pe așa o diagonală se permite și streaming-ul pe platforma Prime Video, cât și pe alte soluții similare.

 

Amazon Echo Show 15 beneficiază de un procesor quad-core și avem și o nouă funcție Visual ID care va actualiza informațiile de pe ecran în funcție de persoana recunoscută aflată în fața boxei. Acest dispozitiv este menit pentru amplasarea pe perete, iar Amazon îl vede ca pe un hub pentru întreaga familie.

Prețul este de 249 dolari. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.