Jump to content

Huawei Watch Fit New va sosi în Europa luna viitoare; Ce aduce nou brățara de fitness?


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei Watch Fit New va sosi în Europa luna viitoare; Ce aduce nou brățara de fitness?</b>Huawei Watch Fit a fost unul dintre cele mai de succes purtabile din ultimul an, iar hibridul dintre ceas şi brăţara de fitness e pe cale să aibă un succesor. Se va numi Huawei Watch Fit New şi va sosi în Europa luna viitoare. Ce aduce nou aflaţi mai jos

 

 

Huawei Watch Fit a fost unul dintre cele mai de succes purtabile din ultimul an, iar hibridul dintre ceas şi brăţara de fitness e pe cale să aibă un succesor. Se va numi Huawei Watch Fit New şi va sosi în Europa luna viitoare. Ce aduce nou aflaţi mai jos.

 

Huawei Germania a publicat deja o pagină de produs, iar specificaţiile sunt în mare similare cu ale primului Watch Fit. Totuşi, zvonacul Roland Quandt afirma că suportul NFC va fi principala noutate. Sursa mai afirmă şi că produsul va sosi în magazine pe 18 octombrie cu un preţ de 129 de euro. Acest ceas de fitness combinat cu o brăţară de fitness aduce un ecran AMOLED de 1.64 inch şi promisiunea unei autonomii de până la 10 zile.

 

Are monitorizare a saturaţiei de oxigen 24 din 24 şi vine cu 97 de moduri de fitness, câteva dintre ele cu ghid vizual (trainer). Poate măsura pulsul şi vine cu o sumedenie de watch face-uri, unele care se pot crea pe telefon din poza preferată şi trimite spre ceas. Are şi pedometru şi toate într-un corp ce cântăreşte doar 21 de grame. Primim şi încărcare rapidă, iar 5 minute de alimentare aduc o zi întreagă de utilizare. 

 

Huawei Watch Fit New va sosi pe nuanţele Roz Sakura, Roşu Pomelo, Albastru Distilat, Negru Grafit. Are şi GPS şi rezistenţa la apă. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.