Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

TECHNICS anunță căștile wireless cu design in-ear EAH-AZ60 și EAH-AZ40; Vin cu ANC și promit o experiență audio de top


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>TECHNICS anunță căștile wireless cu design in-ear EAH-AZ60 și EAH-AZ40; Vin cu ANC și promit o experiență audio de top</b>TECHNICS este o companie care s-a remarcat de-a lungul timpului pe piața de dispozitive audio. Aflăm prin intermediul GadgetZone.ro că producătorul a anunțat două modele de căști audio wireless. Este vorba despre TECHNICS EAH-AZ60 și EAH-AZ40

 

TECHNICS este o companie care s-a remarcat de-a lungul timpului pe piața de dispozitive audio. Aflăm prin intermediul GadgetZone.ro că producătorul a anunțat două modele de căști audio wireless. Este vorba despre TECHNICS EAH-AZ60 și EAH-AZ40, căști cu design inedit, proiectate pentru a oferi o experiență audio superioară. Detalii despre noile dispozitive avea mai jos.

 

TECHNICS-AZ60

 

Pe lângă cele două perechi de căști cu design in-ear, producătorul va aduce pe piață la începutul anului 2022 și noul model wireless overhead EAH-A800. Modelele deja disponibile, EAH-AZ60 și EAH-AZ40 sunt proiectate pentru a oferi calitatea TECHNICS premium pe care consumatorii o apreciază. Au parte de un design inedit și tehnologii digitale avansate, livrând o experiență sonoră imersivă.

 

Regăsim aici și tehnologia JustMyVoice, dar și funcție de anulare a zgomotului de fundal. Sunetul este redat la rezoluție înaltă prin Bluetooth și LDAC (pentru modelul TECHNICS EAH-AZ60). Modelul AZ40 sosește cu difuzoare dinamice de 6mm, cameră de control acustic și armonizator.

 

TECHNICS-AZ60

 

Modelul EAH-AZ60 vine cu difuzoare de 8 mm, armonizator readaptat și diafragmă de celuloză pentru sunet pur, autentic, cu frevențe joase clare și înalte profunde. Ambele modele vin cu microfoane pentru detecția vocii, microfoane MEMS. EAH-AZ60 are parte de 8 microfoane pe căști, iar ambele modele sosesc cu tehnologie pentru reducere a zgomotului vântului. Tot modelul EAH-AZ60 sosește și cu tehnologie dublă hibridă de anulare a zgomotului de fundal compusă din Feedforward și Feedback Noise Canceling.

 

 

 

Căștile vin și cu mod ambiental și mod atenție, iar design-ul adoptă o formă de picătură, fiind conceput special pentru o potrivire optimă în urechile utilizatorilor. Atât modelul TECHNICS EAH-AZ60, cât și EAH-AZ40 aduc certificare IPX4 pentru rezistență la apă. AZ60 vine pe argintiu sau negru, iar căștile AZ40 vor fi disponibile pe nuanțe precum argintiu, negru și roz-auriu.

 

Lansarea comercială va avea loc luna viitoare.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.