Jump to content

Sony extinde seria de căști Extra Bass odată cu lansarea modelului WH-XB910N; Anunță și căștile wireless in-ear WF-C500


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>Sony extinde seria de căști Extra Bass odată cu lansarea modelului WH-XB910N; Anunță și căștile wireless in-ear WF-C500</b>Ultima zi a lunii septembrie vine cu noutăți din partea celor de la Sony care iată anunță o serie de noi căști wireless. Avem pe listă un model over-ear intitulat WH-XB910N și o variantă wireless in-ear cunoscută drept

 

Ultima zi a lunii septembrie vine cu noutăți din partea celor de la Sony care iată anunță o serie de noi căști wireless. Avem pe listă un model over-ear intitulat WH-XB910N și o variantă wireless in-ear cunoscută drept WF-C500. Ambele variante menționate aici vor fi disponibile spre vânzare începând de luna viitoare, iar detalii despre fiecare în parte avem în rândurile de mai jos. 

 

 

 

Începem cu Sony WH-XB910N, o pereche de căști wireless ce fac parte din seria Extra Bass și care au fost create pentru a oferi un profil de sunet cu accentul pus pe bas puternic. Avem parte aici de anulare activă a zgomotului de fond (ANC), suport AA, LDAC și funcție Adaptive Sound Control pentru ajustarea nivelului ANC în funcție de mediul din jur. 

 

Există aici și control prin gesturi, suport Google Assistant și Alexa, cât și suport Android Fast Pair și Windows Swift Pair. Autonomia căștilor este de până la 30 de ore și avem parte de un design pliabil, cât și de o husă de transport. Prețul este de 179 lire, iar căștile vin pe albastru sau negru. 

 

Sony WF-C500

 

Cât despre varianta in-ear Sony WF-C500, aceasta merge către zona de buget, fiind listată în Marea Britanie la un preț de 89 lire. Dispune de certificare IPX4 pentru rezistență la apă, autonomie de până la 10 ore și suport Android Fast Pair,respectiv Windows Swift Pair.

 

 

 

Cutia de transport urcă autonomia la un total de 20 ore, iar aici variantele de culoare sunt 4 la număr și se prezintă astfel: portocaliu, verde, alb și negru. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.