Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

"No Time To Die", piesa Bond compusă de Finneas și Billie Eilish, dezvăluie un detaliu important din scenariul filmului


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

Billie Eilish / Daniel Craig în ”No Time To Die”

 

"No Time To Die", ultima peliculă în care-l vom mai vedea pe Daniel Craig în rolul lui James Bond, ajunge, în sfârșit, în cinematografe. Producătorii filmului au fost extrem de precauți cu promovarea acestui blockbuster, dorind ca misterul să fie păstrat până la premiera oficială. Un indiciu important cu privire la scenariul filmului a fost, inclus, însă, chiar în piesa principală de pe coloana sonoră a peliculei, după cum Finneas și Billie Eilish au dezvăluit într-un interviu recent publicat de BBC.

 

"No Time To Die" este, literalmente, cel mai așteptat film din seria James Bond. După o amânare de 18 luni, provocată de pandemia de COVID-19, Daniel Craig își ia, în cele din urmă, rămas bun de la rolul care i-a devenit a doua identitate în ultimii 16 ani. Avanpremiera peliculei are loc pe 28 septembrie, la Royal Albert Hall, urmând ca pe 30 septembrie să ruleze în toate cinematografele din Marea Britanie. În România, filmul are avanpremiera programată pe 30 septembrie, iar premiera pe 1 octombrie.

 

Până la această lansare oficială, extragem câteva idei despre scenariul peliculei chiar din piesa compusă de Finneas și Billie Eilish, intitulată și ea "No Time To Die". Melodia a apărut în urmă cu mai bine de un an și jumătate, însă anumite aspecte nu au fost evidențiate atunci, din dorința de a menține "sub lacăt" deznodământul final al agentului 007.

 

Potrivit unui interviu publicat de BBC chiar în ziua avanpremierei, versurile scrise de Billie și Finneas fac referire la o trădare cu două tăișuri, ce are trimitere directă către relația dintre James Bond și Madeleine Swann. 

 

"Cred că e o presupunere corectă (că versurile au legătură cu James Bond și Madeleine Swann), dar nu știu dacă avem de fapt voie să dezvăluim ceva!", a declarat Finneas, Billie completând: "Nu avem voie să spunem nimic - dar în trailer se întâmplă ceva, iar asta e evident. Cineva e trădat și altcineva trădează..."

 

VIDEOCLIP: "No Time To Die"

 

În versurile piesei, Billie cântă "Was it obvious to everybody else?" (traducere: "A fost evident pentru toată lumea?"). Speculând pe marginea ideii că astfel de declarații se fac la finalul unei relații, când totul devine mult mai clar, Billie și Finneas au fost întrebați dacă asta încearcă piesa să sugereze: că James Bond și Madeleine Swann se despart.

 

"E așa cum spune toată lumea: iubirea e oarbă. Devii orb. Cu adevărat. Orice alarmă dispare, toate simțurile tale dispar", a declarat Billie, fără a confirma sau a infirma ceea ce reporterul BBC depistase.

 

Puse cap la cap, toate aceste indicii trasează o poveste încâlcită, cu posibile răsturnări de situație, toate acestea intrând în linie cu tipicul suspans al unui film James Bond. Mai jos puteți urmări trailer-ul final și puteți trage propriile concluzii.

 

Sursa

Edited by Alucard ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.