Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Sonos Beam 2 - soundbarul compact care surprinde prin acustica premium, a fost lansat comercial


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Sonos Beam 2 - soundbarul compact care surprinde prin acustica premium, a fost lansat comercial</b>Cei de la Sonos sunt recunoscuți pentru produsele audio aduse pe piață, echipamente premium pentru cei mai exigenți utilizatori și cu un sunet de top. Pe lista de lansări recente ale companiei avem și soundbar-ul Sonos

 

Cei de la Sonos sunt recunoscuți pentru produsele audio aduse pe piață, echipamente premium pentru cei mai exigenți utilizatori și cu un sunet de top. Pe lista de lansări recente ale companiei avem și soundbar-ul Sonos Beam 2 sau Beam 2nd Gen dacă vreți, un model compact creat pentru TV, muzică, ba chiar și gaming. Acest soundbar era anunțat oficial la data de 14 septembrie, iar acum chiar în prima zi a lunii octombrie are loc lansarea sa comercială și avem detalii mai jos.

 

Un prim detaliu pe care vreau să îl punctez este acela că avem și noi soundbar-ul deja în teste, astfel că publicul interesat de achiziția sa trebuie să stea pe aproape pentru a afla detalii la cald despre dispozitiv din recenzia noastră care se apropie de publicare. Între timp nu strică să facem o nouă trecere în revistă pentru Sonos Beam 2 și să vă reamintesc ce aduce acesta la pachet și cu ce se schimbă situația față de modelul anterior. 

 

SONOS BEAM 2

 

 

Ce trebuie să știți pentru început este că startul vânzărilor va fi dat pe 5 octombrie în Europa, la un preț recomandat de 2.499 lei. Acesta pune accentul pe partea de imersivitate, oferind acum o experiență de audiție superioară, cu mai multă claritate și mai multă adâncime. O noutate importantă este oferirea suportului Dolby Atmos, ceva ce nu primeam pe modelul original, cel lansat în 2018.

 

Sonos Beam 2 vine la timp pentru ce se anunță a fi un nou lockdown și într-o perioadă în care cinematografele încep să fie în prag de închidere, funcționând în momentul de față doar cu acces limitat și condiționat de prezența certificatului verde sau testului negativ. Cu Beam 2 instalat la tine în sufragerie nu vei mai simți nevoia de a merge la cinema, soundbar-ul oferind numeroase caracteristici și tehnologii (3D Audio) care să te pună în mijlocul acțiunii.

 

Soundbar-ul vine cu ceva interesant și anume compatibilitate cu peste 100 de servicii de streaming, toate disponibile prin intermediul aplicației dedicate Sonos. Avem acum o putere de procesare crescută, iar o nouă gamă de difuzoare fazate sunt prezente aici. Este utilă și funcționalitatea prin care se livrează o experiență audio cât mai reală prin ghidarea și localizarea sunetului propagat în cameră.

 

 

sonos beam 2

 

Pe Beam 2 cei de la Sonos au decis să simplifice și procesul de instalare, astfel că avem doar 2 cabluri și suport NFC. Produsul dispune de compatibilitate cu HDMI eARC pentru filme și jocuricu sunet de înaltă fidelitate. S-a umblat și la design, acum mai compact și cu o grilă din policarbonat cu perforații precise, menite pentru livrarea unui sunet descris drept excelent de către Sonos.

 

Sonos Beam 2 poate fi controlat prin asistenți vocali, din aplicația Sonos sau folosind Apple AirPlay 2. În spatele acestui produs s-a aflat grupul Sonos Soundboard alcătuit din personalități din zona muzicii și filmului care a contribuit la reglaje speciale. Cât de special este Beam 2 și ce promite acesta pentru cinema-ul de acasă veți afla din recenzia noastră care este foarte aproape.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.