Jump to content

Forza Horizon 5: Cerințe de sistem


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Forza Horizon 5

 

 

 

Seria Forza Horizon este una dintre favoritele mele și m-am bucurat de ea încă de la primul joc lansat pe Xbox 360 în anul 2012. În timp, Microsoft ne-a oferit patru versiuni și acum ne apropiem de lansarea jocului cu numărul cinci. Astăzi am aflat și cerințele de sistem pentru a rula Forza Horizon 5, iar dacă jocurile precedente sunt un etalon după care să ne ghidăm, este o șansă foarte bună să primim un titlu extrem de bine optimizat.

 

Chiar dacă cerințele de sistem nu sunt ceva de speriat când vine vorba de procesor și placa video, ceea ce mi-a atras atenția la Forza Horizon 5 este dimensiunea. Jocul va avea nevoie de nu mai puțin de 110GB de stocare, ceea ce îl clasează destul de sus comparativ cu alte jocuri apărute recent. Dar ca să nu o mai lungim, cam ăștia sunt caii putere de care ai nevoie pentru a-l rula cum trebuie:

 

image.png.cff949bd734ec449d20698cf1b3da21e.png

 

 

Forza Horizon 5 pune accent pe versiunea de PC

 

Cerințele minime sună foarte bine, însă ce mă uimește cel mai tare sunt cerințele recomandate pentru a rula Forza Horizon 5. Procesoarele listate sunt Ryzen 5 1500X și Core i5-8400, adică modele accesibile și încă destul de puternice, în combinație cu plăci video de acum câțiva ani. Nu mă surprind nici componentele ideale necesare pentru a rula jocul la cele mai mari detalii, astfel cred că va oferi un mix foarte bun între calitatea vizuală și performanță.

 

 

Forza Horizon 5

 

Veștile bune nu se opresc aici, întrucât pe site-ul oficial avem și o lista cu noutăți specifice versiunii de PC a jocului. Printre acestea regăsim confirmarea că jocul va suporta rezoluții 21:9 fără probleme, alături de modelele de volane compatibile:

 

  • Logitech: Driving Force, G25, G27, G29, G920, G923PS, G923XB, Momo
  • Thrustmaster: Ferrari 458, T150 RS, T300 RS, T500 RS, TMX, T-GT, TS-XW, TX, TS-PC
  • Fanatec: V1, V2, V2.5, CSL, CSL DD, DD1, DD2, Universal Hub device

 

Forza Horizon 5 va fi lansat pe data de 9 Noiembrie 2021 și poți plasa încă de pe acum o precomandă pe Microsoft Store sau Steam. În plus, abonații Xbox Game Pass pentru PC vor avea acces încă din prima zi la joc ca parte a abonamentului.

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.