Jump to content

Căștile OnePlus Buds Z2 au dotările dezvăluite înainte de debut; Design-ul este confirmat și vor avea ANC


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Căștile OnePlus Buds Z2 au dotările dezvăluite înainte de debut; Design-ul este confirmat și vor avea ANC</b>Portofoliul de purtabile OnePlus s-a mărit considerabil în ultimul an, debutând în special căști wireless in-ear. În urmă cu câteva zile apăreau pe web primele randări și detalii cu privire la OnePlus Buds Z2, un succesor pentru modelul Buds Z lansat

 

 

Portofoliul de purtabile OnePlus s-a mărit considerabil în ultimul an, debutând în special căști wireless in-ear. În urmă cu câteva zile apăreau pe web primele randări și detalii cu privire la OnePlus Buds Z2, un succesor pentru modelul Buds Z lansat în urmă cu un an. Azi specificațiile noilor căști wireless de buget și-au făcut apariția pe web, iar ele nu arată rău deloc. Toate detaliile mai jos.

 

Randările și informațiile de astăzi sosesc prin intermediul publicației GizNext. Aflăm pe această cale că OnePlus buds Z2 vor sosi pe nuanțele Night Black și Day White. De asemenea, fiecare cască va cântări doar 4.6 grame, iar cutiuța de transport cântărește 42 de grame. Căștile vor beneficia de certificare IP55 pentru rezistență la apă și transpirație, dar cutia de încărcare va avea certificare IPX4.

 

OnePlus Buds Z2

 

Driverele au 11 mm și mai important, pare-că fiecare cască va beneficia de 3 microfoane. Chiar dacă vorbim despre o pereche de căști de buget, ele vor avea sistem activ de anulare a zgomotului de fundal (ANC), iar căștile vor sosi cu un design îmbunătățit care ar urma să reducă zgomotul produs de vânt. Conexiunea va fi asigurată de Bluetooth 5.2, însă Buds Z2 nu vor beneficia de codecuri audio complexe. Se vor baza pe AAC și SBC. 

 

Aflăm detalii importante legate și de autonomie. Se pare că fiecare cască va avea o unitate de 40 mAh integrată, iar carcasa are o baterie de 520 mAh. Durata de alimentare de la 0 la 100% este de 90%, iar autonomia la playback audio continuu cu ANC activat este de 27 de ore. Autonomia ajunge chiar până la 38 de ore fără ANC, alături de cutiuța de transport. Nici autonomia căștilor în sine nu e rea, obținând 5 ore de playback cu ANC activat și chiar 7 ore fără ANC.

 

Mai rămân doar câteva detalii de aflat: data de lansare și prețul la care se vor comercializa. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.