Jump to content

Valve oprește descărcarea de versiuni vechi ale jocurilor de pe Steam


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Steam Valve

 

 

Cea mai nouă actualizare Steam Beta a eliminat opțiunea de a face roll-back la o versiune mai veche a unui joc. În acest fel, vei fi obligat de platformă să descarci mereu cea mai nouă versiune. Această schimbare, deși nu pare importantă, a supărat o mulțime de utilizatori care se foloseau de această posibilitate pentru a instala mod-uri în jocurile preferate sau pentru sesiuni de speedrunning.

 

Multe jocuri se schimbă masiv odată ce un update nou este lansat, iar cum internetul este mare și ciudat, există și oameni care colecționează versiuni de Minecraft spre exemplu. Ori aceia care salvează versiuni diferite ale lui Counter-Strike: Global Offensive. Cazurile de utilizare sunt destule, iar această măsură afectează mai multe categorii de gameri.

 

Steam era o oază pentru cei care căutau o versiune specifică a unui joc

 

În momentul de față încă poți descărca orice versiune a unui joc cu ajutorul unui serviciu precum SteamDB. Tot ce trebuie să faci este să găsești o serie pe care o introduci în consola aplicației Steam pentru a inițializa descărcarea. Dar odată cu acest nou update, utilizatorii platformei de la Valve nu vor putea să mai ducă la bun sfârșit acest proces.

 

Anunțul despre această schimbare vine de la Pavel Djundik, creatorul SteamDB, care confirmă că această practică de roll-back la versiuni mai vechi ale jocurilor se va opri dacă Valve implementează această măsură și în versiunile publice ale Steam. Însă pentru asta există variantele Beta, iar cei care foloseau această opțiune vor avea șansa să-și spună cuvântul, înainte ca „noua caracteristică” să fie introdusă.

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.