Jump to content

TOP 3 cele mai bune jocuri independente de Total War


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

 

aPbVQHV6yAoopXusHiktEX-970-80.jpg

(Credite fotografie: Creative Assembly)

 

 

Cu Total War: Warhammer 3, care introduce bătălii de supraviețuire, anunțul unui nou joc Three Kingdoms și Total War Saga: Troy, care încearcă mitologia pentru dimensiuni, mai mult ca niciodată, seria se dezvoltă în multe direcții simultan. Dar și clasicii sunt încă acolo. Unul dintre apelurile centrale ale Total War este că, în ciuda diferențelor, există o coeziune care se întinde pe toate. Puteți să vă scufundați în ce doriți și să găsiți întotdeauna crossover.

 

Total War este, de asemenea, un nostalgic unic pentru o mulțime de oameni și, prin urmare, este întotdeauna distractiv să revizuiți periodic jocurile de-a lungul seriei, în funcție de ceea ce simțiți. Dar, în funcție de ceea ce preferați, toate oferă același amestec de conflict și cucerire, eșec și dominație. Iată cele mai bune jocuri independente Total War.

 

3. Warhammer 2 (2017)

 

476hnkqXheDEFKGnPUAwkQ-970-80.jpg

 

Warhammer 2 este fantezia de putere a Total War la maxim, oferind bătălii pline de monștri, magie și eroi legendari. De la lansare în urmă cu aproximativ patru ani, a existat un flux constant de expansiuni excelente, inclusiv Rise of the Tomb Kings și Blestemul Coastei Vampirilor, precum și opt domni legendari liberi cu care să se joace.

 

 

2. Shogun 2 (2011)

 

WAiaiinuaJbjcTAkZhHCYL-970-80.jpg

 

Există alte jocuri pe această listă cu mai multe unități, un mai mare domeniu de aplicare și setări mai mari, dar Shogun 2 este Creative Assembly în cel mai bun punct de vedere coeziv. Cucerirea globală este înlocuită de o luptă frenetică pentru unificarea Japoniei, dar nu se simte niciodată mică. În schimb, focalizarea îngustă face din Shogun 2 o experiență bogată, complet captivantă, cu o campanie superbă într-una dintre cele mai evocatoare perioade din serie. De asemenea, rezolvă multe probleme tradiționale Total War. AI a învățat cum să folosească bărci și se extinde agresiv la niveluri mai mari de dificultate. Clanurile se simt distincte.

 

1. Three Kingdoms (2019)

image.thumb.png.83acb41828ee64cdd62b227e1f002577.png

(Credite fotografie: Creative Assembly)

 

 

Este greu de subestimat impactul pe care Three Kingdoms l-a avut asupra Total War. Diplomația a fost întotdeauna un subiect dureros pentru mulți jucători și un lucru pe care Creative Assembly nu l-a înțeles niciodată pe deplin în serie. Dar Three Kingdoms a schimbat toate acestea, adaptând schemele și trădarea perioadei celor Three Kingdoms din China pentru a crea un strat complex de creare de personaje, relații și subterfugii.

 

Sursa: PC GAMER

Edited by TLG DDonny
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.