Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Farming Simulator 22: Ce știm până acum?


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

FS22 TN

 

 

Un nou titlu marca Farming Simulator este pe cale a fi lansat anul acesta și adaugă câteva caracteristici minunate!

 

Farming Simulator este un joc cu o bază imensă de fani care este în continuă creștere. După tot succesul sălbatic al Farming Simulator 19, un nou titlu este pe drum și va fi disponibil cât de curând. În mod interesant, vom avea adăugate câteva caracteristici incredibile, făcându-l o experiență nouă chiar și pentru fermierii veterani. Să aruncăm o privire la noul joc, la aceste noi funcții interesante, la data lansării jocului și la ce ne mai putem aștepta de la joc!

 

Prezentarea modului de joc

 

Giants Software a luat un slot în Gamescom pentru a prezenta Farming Simulator 22 în cele din urmă! Am aruncat o privire asupra noii hărți franceze pentru titlu, care este partea europeană a jocului din acest an. Având atât struguri, cât și măsline în joc, există o mulțime de agricultură tradițională europeană de făcut.

 

 

Un nou game engine

 

În mod interesant, cel mai recent joc va fi lansat după ce a fost realizat pe propriul motor al dezvoltatorilor. Aceasta înseamnă că jocul are o serie de îmbunătățiri și abia așteptăm să le experimentăm în noiembrie. 

 

 

Un nou mod de construcție

 

 

Ultimul joc va veni cu un mod de construire nou proiectat. Cu controale revoluționate și noi instrumente de amenajare a teritoriului, acum va fi mai ușor ca niciodată să-ți faci ferma ta. Există, de asemenea, o serie de clădiri noi, de la hale la depozite și plasabile pentru animale.

 

 

Noi culturi

 

Echipa din spatele jocului a dezvăluit recent 3 noi culturi care vor ajunge în joc anul acesta mai târziu. Acestea sunt struguri, măsline și sorg. Fiecare dintre acestea a adăugat noi modalități prin care jucătorii se pot bucura de joc, inclusiv cultivatori noi și multe altele. 

 

 

A fost lansat un trailer cinematic

 

Deși este complet cinematografic, acesta asigură cu siguranță energia pentru noul joc, punând munca grea, încercările și necazurile vieții agricole în față. De asemenea, prezintă elemente multiplayer și vreme care au entuziasmat întreaga comunitate. De asemenea, a confirmat în sfârșit și data lansării!

 

 

 

Data lansării pentru Farming Simulator 22

 

Așa este, avem acum o dată oficială de lansare pentru Farming Simulator 22! Noul joc va fi lansat pe 22 noiembrie 2021. Asta înseamnă că mai este foarte puțin de așteptat până ca noul titlu cu multe funcții să fie disponibil.

 

 

 

Sursa: Racing Games

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.