Jump to content

Tableta Nokia T20 își face apariția într-o imagine reală înainte de debut; Look modern, margini drepte, colțuri rotunjite


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Tableta Nokia T20 își face apariția într-o imagine reală înainte de debut; Look modern, margini drepte, colțuri rotunjite</b>HMD Global urmează să anunțe o tabletă în doar două zile, pe 6 octombrie. Este vorba despre modelul Nokia T20 care a primit deja un teaser oficial, lansarea fiind astfel confirmată. Înainte de debut totuși, publicația vietnameză Zingnews.vn

 

HMD Global urmează să anunțe o tabletă în doar două zile, pe 6 octombrie. Este vorba despre modelul Nokia T20 care a primit deja un teaser oficial, lansarea fiind astfel confirmată. Înainte de debut totuși, publicația vietnameză Zingnews.vn, a oferit o primă imagine reală cu tableta. Deși aceștia au șters articolul ulterior, fotografia a fost salvată de către alte publicații, iar azi putem observa cum se prezintă tableta atât din partea din față, cât și din spate. Avem detalii mai jos.

 

Se pare că Nokia T20 va avea butonul on/off amplasat în partea superioară, lângă acesta fiind și un difuzor. Pare deci că ea este concepută pentru a fi folosită în landscape, mai ales că senzorul pentru captura selfie este amplasat central. Tableta are margini drepte și colțuri ascuțite, iar marginile display-ului nu sunt foarte groase. În partea de jos observăm și un jack de 3.5 mm pentru căști, iar în spate se află o singură cameră foto cu bliț LED.

 

Nokia T20

 

Potrivit zvonurilor, display-ul tabletei are 10.36 inch în diagonală, iar tableta va rula Android 11 direct din fabrică. CPU-ul nu este încă confirmat, însă ar fi un procesor Unisoc, unul dintre modelele T610, T618 sau T700. La interior vom mai regăsi 4 GB de RAM și 64 GB de stocare, iar capacitatea bateriei nu este dezvăluită. Știm totuși prin intermediul certificării CQC că tableta va suporta alimentarea la 10W pe fir.

 

Ea ar urma să debuteze în variante Wi-Fi și 4G, iar prețul de pornire ar fi de 185 de lire în configurație de bază, Wi-Fi. Nokia T20 ar ajunge la un cost de 327 de lire totuși, în configurație maximă, cu conectivitate 4G. Pe 6 octombrie vom afla toate detaliile despre noua tabletă din portofoliul HMD Global.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.