Jump to content

Fotbalistul de la Barcelona care nu ar avea loc nici în Liga 1: ”Nu ar juca la mine”


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

FC Barcelona traversează o perioadă dificilă, cu rezultate sub așteptări, iar una dintre marile probleme ale grupării catalane este lipsa de eficacitate în fața porților adverse.

image.thumb.png.f432d91090221118d37b09e4a0db6f11.png

Obișnuită în anii precedenți cu atacanți de clasă mondială precum Leo Messi, Antoine Griezmann, Luis Suarez sau Neymar, care înscriau pe bandă rulantă, în acest start de sezon, trupa lui Ronald Koeman se bazează în avanposturi aproape exclusiv pe Memphis Depay, ceilalți oameni ofensivi fiind ori accidentați, ori în criză de formă.

  • 11 goluri în 9 meciuri a marcat FC Barcelona în acest sezon.

Gică Craioveanu: ”Luuk de Jong nu ar juca la Universitatea Craiova”

Surpriza lui Koeman din linia de atac este Luuk de Jong (31 de ani), fotbalist împrumutat de la Sevilla pe ultima sută de metri a perioadei de mercato. După primele apariții în tricoul ”blaugrana”, jurnaliștii catalani au decis deja că batavul este ”cel mai slab transfer” din istoria clubului de pe Camp Nou.

În asentiment cu ibericii este Gică Craioveanu, președintele de imagine al Universității Craiova și un bun cunoscător al fotbalului din La Liga. Fostul internațional susține, mai în glumă, mai în serios, că de Jong nu ar putea evolua titular nici măcar pe ”Ion Oblemenco”, în detrimentul lui Koljic sau Markovic.

De Jong nu ar juca la Craiova, nu ar juca la mine. A luat un jucător, cu tot respectul pentru el, e internațional olandez, dar care era rezerva lui En-Nesyri, la Sevilla. Și îl iei tu, Barcelona, ca vârf autentic, titular. Nu mi se pare ok”, a spus Gică Craioveanu la ProX.

  • 1 gol în 6 meciuri a reușit Luuk de Jong în tricoul Barcelonei.
  • 10 milioane de euro este cota de piață a atacantului olandez, potrivit Transfermarkt.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.