Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Manchester United vrea să îi "fure" Barcelonei o vedetă la finalul sezonului actual


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Barcelona trece printr-o perioadă extrem de dificilă în ultimul timp, și nu doar din punct de vedere sportiv.

image.thumb.png.698d23011a495b65ffb5a7e29bba6c47.png

Catalanii se confruntă și cu problema plafonului salarial, iar din acest motiv ar putea pierde mai mulți jucători importanți în viitorul apropiat. 

Manchester United vrea să îl ia gratis pe Ousmane Dembele de la Barcelona

Unul dintre aceștia este Ousmane Dembele, al cărui contract cu formația de pe Camp Nou expiră la finalul sezonului actual. Francezul nu a reușit niciodată să se ridice la pretențiile ridicate după transferul de la Borussia Dortmund. 

 

Astfel, unul dintre cluburile care ar vrea să-i revitalizeze cariera este Manchester United. Potrivit publicației britanice Sport Witness, "diavolii roșii" deja în curtează pe atacant, pentru a-l aduce pe Old Trafford vara viitoare, fără nicio sumă de transfer. 

 

Pe lângă Manchester United, o altă formație interesată de Dembele mai este Juventus. În acest moment, Barcelona încearcă să ajungă la o înțelegere cu fotbalistul lansat în fotbalul mare de Rennes, pentru a semna un nou contract.

 

Cu problemele financiare ale catalanilor, este clar că vicecampioana Angliei îi poate oferi un salariu mai mare francezului, iar clubul pentru care va juca din ediția viitoare este doar alegerea sa.

Barcelona negociază cu agentul lui Dembele pentru prelungirea contractului

Directorul sportiv al Barcelonei, Mateu Alemany, a purtat discuții cu agentul fotbalistului, Moussa Sissokho. În plus, potrivit Sport.es, Dembele a avut o întâlnire și cu președintele de la FC Barcelona, Joan Laporta.

 

Pentru catalani, prelungirea contractului lui Dembele este unul dintre obiectivele imediate. Contractul fotbalistului va expira la data de 30 iunie 2022, iar în cazul în care nu va semna prelungirea până în iarnă, Dembele ar putea semna cu alt club și ar putea pleca liber de contract.

 

Mai mult decât atât, catalanii văd în fotbalistul francez o piesă importantă pentru reconstrucția echipei antrenate de Ronald Koeman.

 

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele

 

Potrivit aceleiași surse, catalanii i-au propus agentului lui Dembele prelungirea contractului cu încă două sezoane, până în 2024. Cu toate acestea, dacă va semna prelungirea, Dembele este nevoit să accepte o reducere salarială.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.