Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Super agentul inculpat pentru escrocherie i-a propus lui Real Madrid un jucător de 50 de milioane de euro


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Pini Zahavi este unul dintre cei mai cunoscuți agenți din lume, dar și unul dintre cei mai controversați. Chiar dacă a fost inculpat recent pentru escrocherie și spălare de bani, israelianul își continuă afacerile și vrea să mai dea o lovitură.

image.thumb.png.c574f178aa98471325e3b6d0d91b2a42.png

Pini Zahavi i l-a propus lui Real Madrid pe Christopher Nkunku, de la Leipzig

Zahavi tocmai i l-a propus lui Real Madrid pe Christopher Nkunku, de la Leipzig. Conform publicației spaniole El Mundo Deportivo, suma pe care Zahavi a cerut-o pentru Nkunku este de 50 de milioane de euro.

 

  • 43 de milioane de euro este cota de piață a lui Nkunku, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Real Madrid ar urma să plătească 50 de milioane de euro pentru Nkunku

Francezul Christopher Nkunku este jucător de bază la Leipzig, acolo unde a înscris 21 de goluri în 94 de meciuri jucate în toate competițiile.

Mijlocașul de 23 de ani mai are contract cu Leipzig până în iunie 2024, însă mutarea propusă de Zahavi celor de la Real Madrid ar urma să aibă loc în vara lui 2022, conform sursei citate.

 

Dacă se va realiza transferul, Carlo Ancelotti ar urma să aibă la dispoziție un cuplu de mijlocași centrali de mare perspectivă și valoare: Eduardo Camavinga - Christopher Nkunku.

Cine este Pini Zahavi

Pini Zahavi este unul dintre cei mai influenți impresari din lumea fotbalului. În 2017, când a intermediat transferul lui Neymar la PSG, israelianul a primit un comision de 12 milioane de euro. Alt fotbalist de top reprezentat de Zahavi este David Alaba, transferat în această vară de la Bayern Munchen la Real Madrid.

 

Totodată, presa germană a scris că Zahavi plănuiește transferul atacantului polonez Robert Lewandowski (32 de ani) de la Bayern Munchen, club cu care a reușit să câștige toate trofeele pe plan intern și european. Lewandowski mai are contract cu Bayern Munchen până în iunie 2023.

 

Pini Zahavi și-a început cariera de agent de jucători în 1979, când a contribuit la transferul fundașului israelian Avi Cohen de la Maccabi Tel Aviv la Liverpool, pentru 200.000 de lire sterline. Până în anii '90, Zahavi a creat o sferă de influență în Anglia, contribuind la mai multe transferuri importante. Impresarul israelian a devenit prieten cu antrenori precum Graeme Souness, Kenny Dalglish, Terry Venables și Alex Ferguson.

 

Primul transfer răsunător intermediat de către Pini Zahavi a fost cel al fundașului englez Rio Ferdinand de la West Ham United la Leeds United, în 2000, pentru 18 milioane de lire sterline. Ulterior, tot el a facilitat transferul lui Rio Ferdinand de la Leeds la Manchester United, în 2002, pentru 30 de milioane de lire sterline. Pentru această mutare, Zahavi a primit un comision de peste un milion de lire sterline.

 

În august 2017, Pini Zahavi a intermediat cel mai scump transfer din istoria fotbalului, al brazilianului Neymar, de la FC Barcelona la PSG, pentru 222 milioane de euro.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.