Jump to content

Notele primite de vedetele lui PSG, după eșecul cu Rennes. Parizienii au 7 "corigenți", iar Neymar nu a trecut clasa


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

PSG i-a călcat pe urmele Barcelonei la ultimul meci, după ce nu a înregistrat niciun șut pe poartă în partida din deplasare contra lui Rennes, 0-2, în cadrul etapei a noua din Ligue 1

image.thumb.png.609a95de6423c439a1734889f31bf7b7.png

Deși i-a avut din primul minut pe Kylian Mbappe, Neymar și Lionel Messi ca tripletă ofensivă, plus Angel Di Maria în spatele lor, parizienii nu și-au creat ocazii prea mari și au fost inferiori echipei gazdă.

Notele primite de vedetele lui PSG după eșecul din deplasare cu Rennes

Publicația franceză Sans Filtre a acordat note tuturor jucătorilor lui Mauricio Pochettino, și nu este deloc greu de crezut faptul că șapte jucători ai lui PSG nu au "trecut clasa", primind o notă sub 5. Messi a avut cel mai mare punctaj (6,5), urmat de Mbappe (5,5), plus Gueye și Hakimi (ambii cu 5). Pentru performanța modestă, Neymar a primit doar nota 4. Aceeași sursă a și descris în câteva cuvinte prestația celui mai scump atac din istoria fotbalului. 

 

"Să îl pui pe Messi în centrul jocului lui PSG a fost o idee bună a lui Pochettino. Toate baloanele au trecut pe la el. Argentinianul și-a arătat toate calitățile în acest meci - inteligența jocului, calitatea paselor și a driblingurilor. Le-a oferit pase incredibile lui Mbappe și Di Maria. A lovit bara transversală cu o lovitură liberă sublimă. Din păcate, la fel ca și coechipierii săi, i-a lipsit finalizarea, cuvântul cheie al acestei zile", au notat francezii despre Messi.

 

"Brazilianul a vrut să se distreze cu Rennes. A crescut numărul driblingurilor, dar a crescut și numărul dăților în care a pierdut mingea. A ratat și o ocazie mare de gol în minutul 23. S-a aflat de foarte puține ori în fața porții pentru a putea șuta. A avut un meci complicat", a fost descrierea evoluției lui Neymar.

 

"Atacantul parizian a fost hiperactiv în acest meci. Și-a folosit viteza de multe ori pentru a dinamita apărarea adversă. A combinat perfect cu Messi și Neymar astăzi. Totuși, (încă) are probleme cu finalizarea. Nu a avut șut pe poartă, în afară de golul marcat în minutul 68, dar care a fost anulat pe motiv de offside. Mbappe nu a avut succes deloc", s-a scris despre Mbappe.

Ce scrie L'Equipe după primul eșec suferit de PSG în era Messi: "Nu au produs nimic"

L'Equipe scrie că tridentul ofensiv Messi - Neymar - Mbappe nu a produs nimic în meciul cu Rennes: "PSG a suferit primul eșec de pe 1 august încoace, de la Supercupa cu Lille. Messi a nimerit bara în minutul 31 și mai are de așteptat până la primul gol în Ligue 1.

 

A fost pentru a patra oară când Messi, Neymar și Mbappe au jucat împreună, iar astăzi nu au produs mai nimic. Au fost doar câteva combinații reușite de cei trei, alături de Di Maria. A fost clară lipsa de concentrare a jucătorilor de la Paris, care au intrat pe teren la cinci zile distanță de la succesul cu Manchester City din Champions League, scor 2-0", scriu jurnaliștii francezi.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.