Jump to content

Ce lovitură! Cu ce fotbalist i-a cerut Messi lui Al-Khelaifi să-l înlocuiască pe Mbappe la PSG


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

PSG a suferit prima înfrângere din acest sezon, 0-2 pe terenul lui Rennes, în etapa a 9-a din Ligue 1.

image.thumb.png.d4bc935343648855a85e67e552c7d83e.png

Lionel Messi l-a cerut pe Luis Suarez la PSG

Cu Leo Messi pe teren, parizienii n-au avut replică în fața gazdelor, iar starul argentinian a rămas cu doar un gol înscris la noua sa echipă.

 

Sextuplul câștigător al Balonului de Aur își dorește să câștige în acest sezon toate trofeele puse în joc, iar pentru asta i-a cerut lui Nasser Al-Khelaifi să-i îndeplinască o mare dorință în iarnă, când, cel mai probabil, Kylian Mbappe va pleca la Real Madrid.

 

El Nacional scrie că Messi i-a cerut președintelul clubului să-l aducă în iarnă pe bunul său prieten, Luis Suarez, în locul lui Mbappe. Uruguayanul evoluează la Atletico Madrid, iar sursa citată menționează că transferul s-ar putea realiza pentru doar 15 milioane de euro.

 

Pe Messi și Suarez îi leagă o prietenie vechie, iar argentinianul este convins că randamentul său va fi altul, în momentul în care îl va avea pe teren pe atacantul alături de care a evoluat la FC Barcelona. Ca atare, Messi i-a transmis lui Al-Khelaifi să i-l aducă pe Luis Suarez, care își încheie contractul cu formația de pe Wanda Metropolitano la finalul acestui sezon, astfel că din iarnă ar putea negocia cu orice altă echipă.

 

Astfel, tri-oul "MSN", care a scris istorie în tricoul Barcelonei, s-ar putea reuni pe Parc des Princes. Cu Messi, Suarez și Neymar, Barcelona a câștigat ultimul său trofeu UEFA Champions League, în 2015.


sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.