Jump to content

Ionuț Radu, out de la Inter! Italienii anunță planul campioanei din Serie A


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Ionuț Radu (24 de ani) nu a prins niciun minut la Inter în acest sezon, iar formația italiană plănuiește să se despartă de portarul român în următoarea fereastră de mercato.

image.thumb.png.4a1eb95378836572922561b2c528bd3f.png

Ionuț Radu, out de la Inter! Italienii anunță planul campioanei din Serie A

Campioana Italiei ar fi hotărât să îl transfere pe portarul Andre Onana (25 de ani), de la Ajax, iar mutarea s-ar produce chiar în iarnă. Goalkeeper-ul camerunez a fost suspendat de UEFA în luna februarie, după ce a fost găsit vinovat pentru încălcarea regulamentului anti-doping, iar sancțiunea sa va expira la începutul lunii noiembrie.

 

Onana este văzut drept înlocuitorul veteranului Samir Handanovic, iar Inter ar plănui să îl transfere încă din iarnă pentru a-i oferi suficient timp de adaptare. În aceste condiții, Inter intenționează să îl pună pe Ionuț Radu pe lista de transferuri, scrie Calcio Mercato.

 

"Inter nu se va baza pe Ionuț Radu în viitor și speră să îl pună pe lista de transferuri. Dacă va reuși să îl vândă în ianuarie, șansele ca Onana să ajungă la Milano ar crește foarte mult", a scris sursa citată.

 

În vară, Ionuț Radu ar fi avut o ofertă de la Real Sociedad, însă portarul a refuzat-o pentru că nu ar fi fost convins de proiect și pentru că ar fi sperat să primească șanse la Inter. Cu toate acestea, Simone Inzaghi s-a bazat exclusiv pe Samir Handanovic, iar transferul lui Andre Onana i-ar face misiunea imposibilă.

 

De altfel, Radu a strâns doar două meciuri în sezonul precedent, când Inter avea deja asigurat campioana Italiei. Cea mai bună perioadă a portarului a fost la Genoa, când a fost împrumutat de Inter și a strâns 52 de partide.

 

  • 3 meciuri a strâns Ionuț Radu la prima echipă a lui Inter
  • 6 milioane de euro este cota de piață a portarului, conform transfermarkt.com

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.