Jump to content

"La mulți ani, Zlatan!" De ziua lui, Ibrahimovic a plătit o avere pe un Ferrari de 1.000 de cai. Imaginea e virală


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Zlatan Ibrahimovic a împlinit 40 de ani și a decis să-și facă singur un cadou exorbitant. Recunoscut pentru pasiunea sa pentru mașini, starul lui Milan și-a cumpărat un nou bolid, un Ferrari SF90 Spider, al cărui preț de catalog se învârte în jurul a 500.000 de euro, însă poate crește în funcție de personalizările solicitate de client.

image.thumb.png.21d476a0a0710b772163473add1f0e57.png

Zlatan Ibrahimovic și-a luat un Ferrari SP90 Spider

Starul suedez a postat pe rețelele de socializare imaginea cu noua mașină, care are o culoare aurie specială, alături de textul "La mulți ani lui Zlatan!" Postarea sa a devenit imediat virală.

Mașina pe care și-a luat-o Ibrahimovic este cel mai rapid Ferrari de stradă din toate timpurile

După ce versiunea "Stradale" a fost lansată în 2019, Ferrari SF90 Spider abia a fost scos pe piață. Bolidul este unul hibrid și dispune de un total de 1.000 de cai putere. Agregatul pe benzină, un V8 biturbo, dezvoltă 780 de CP, însă este completat de trei motoare electrice, care au o putere cumulată de 220 CP. Este cel mai puternic Ferrari de stradă din toate timpurile, după precizările oficiale.

 

Însă ceea ce este și mai impresionant nu este doar puterea totală, ci accelerația de la 0 la 100 de kilometri pe oră, care se realizează în doar 2,5 secunde. În plus, pentru a ajunge de la 0 la 200 km/h e nevoie de 6,7 secunde! Practic aceste cifre la sprinturi îl fac cel mai rapid și nu neapărat viteza maximă, cifrată la 340 km/h.

 

În 2019, înainte de a ajunge la Milan, Zlatan și-a mai luat un bolid. La acea vreme a plătit 2 milioane de euro pe un Ferrari Monza SP2.

Zlatan Ibrahimovic a sărbătorit cu colegii după antrenamentul de dimineață, când cei de la Milan i-au organizat o petrecere fastuoasă.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.