Jump to content

Apple ar urma să lanseze noi MacBook-uri până la sfârșitul acestui an; Vor sosi cu procesoare M1X și display-uri de 14 și 16 inch în diagonală


Recommended Posts

M1X-MBP-Feature-696x392.jpg

 

În acest an Apple a lansat 4 noi telefoane din seria iPhone 13, dar și noi iPad-uri și un nou Apple Watch (Series 7). Totuși, în urmă cu ceva timp aflam că producătorul lucrează la noi MacBook-uri și un nou CPU, succesor pentru Apple M1. Azi aflăm că aceste laptopuri ar putea debuta chiar în această toamnă. Avem detalii mai jos.

Au existat multe zvonuri în trecut că un MacBook Pro cu un design  regândit este în pregătire. Mark Gurman, a relatat recent că noul notebook ar putea debuta chiar în această toamnă. Acest lucru ar putea fi posibil, având în vedere că Apple organizează evenimente în această perioadă a anului. De exemplu, primele MacBook-uri cu procesor M1 debutau îm luna noiembrie a anului trecut.

m1x-665x374.jpeg

 

Potrivit 9to5Mac, Gurman crede că vor exista două noi laptopuri, ambele cu CPU Apple M1X. Aceste cipseturi vor avea 10 nuclee de înaltă performanță și două pentru eficiență energetică. Cât despre GPU, ar urma să sosească în două versiuni, cu 16 nuclee sau 32 de nuclee. Gurman mai spune că cipseturile M1X vor fi destinate modelelor Pro, în timp ce se lucrează și la un cipset M2 ce va sosi pe MacBook Air, iMac și alte modele “low-end’.

Potrivit zvonurilor, în acest an ar putea debuta două noi laptopuri MacBook Pro. Totuși, ar sosi în variante de 14 și 16 inch în diagonală, cu port HDMI și chiar slot pentru cardurile SD. Compania din Cupertino ar renunța și la Touch Bar în acest an întrucât mulți utilizatori îl găsesc nefolositor. Dacă cele două MacBook-uri Pro ar debuta în această toamnă, un nou MacBook Air ar sosi abia în 2022. Toate modelele însă ar trebui să adopte o nouă schemă de design și culori, cu margini drepte în stil iPhone 13.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.