Jump to content

Actorul vocii lui Kratos spune că God of War: Ragnarok a întârziat „din cauza mea”


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

E_3vU3YXMAEXoy2.0.0.jpeg

(Sony Santa Monica)

 

 

Actorul vocii lui Kratos, Christopher Judge, spune că el este motivul pentru care God of War: Ragnarok a fost întârziat. Într-un tweet, Judge scrie că avea nevoie de mai multe intervenții chirurgicale în 2019 și că studiourile de la God of War Sony Santa Monica au întârziat jocul, astfel încât să poată recupera și continua să exprime tatăl problematic preferat al jocurilor video.

 

image.thumb.png.0893ec849a86b1f55723bb8546e5ab2a.png

 

 

Judge continuă să laude Sony Santa Monica pentru dăruire și compasiune, spunând: „Toți cei implicați în franciza God of War își pun inimile și sufletele în fiecare cadru pe care îl vedeți”. 

 

God of War din 2018 a fost o continuare a francizei seminale PlayStation hack ‘n slash, dar o abatere clară de la hiper-violența plină de furie a jocurilor anterioare. În el, Kratos este mai în vârstă, mai înțelept, dar nu neapărat mai amabil, deoarece navighează ca tată al tânărului său fiu Atreus. Christopher Judge a câștigat recunoașterea pentru rolul său de Kratos, cu mormăitul său constant al cuvântului „Boy”, acum sinonim cu personajul și cu un meme popular.

 

Cu toate că Sony a aruncat anunțuri pe social media cu o lansare pentru 2021, în luna iunie a acestui an, Sony Santa Monica a anunțat că a decis să amâne jocul pentru 2022. Întârzierea nu a fost deosebit de șocantă, deoarece pandemia COVID-19 a determinat amânarea mai multor jocuri prevăzute pentru lansare în 2021. Dar, potrivit lui Judge, se pare că pandemia nu ar fi fost motivul pentru noua dată de lansare a lui Ragnarok.

 

„Sony Santa Monica nu a spus niciodată un cuvânt despre întârziere și despre ce a cauzat-o”, scrie Judge. „Studiourile sunt tâmpenii, dar această companie, în toată esența ei, ar trebui să ne dea speranță.”

 

Judge și-a închis thread-ul de pe Twitter cu o anecdotă despre cum aproape că a renunțat întru totul la God of War când a aflat că directorul God of War, Cory Barlog, nu ar fi regizat Ragnarok. Când Barlog i-a cerut să aibă încredere în el și în noul director al lui Ragnarok, Eric Williams, Judge a fost de acord.

 

Sursa: The Verge

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.