Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Elden Ring are o „structură de hartă foarte neobișnuită”, potrivit producătorului jocului


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Elden Ring

 

Deși suntem la doar câteva luni distanță, nu am auzit prea multe despre Elden Ring. Din fericire, producătorul jocului a vorbit cu mass-media japoneză despre joc. Vorbind cu Famitsu (și tradus cu ajutorul acestui fir Reddit) Yasuhiro Kitao a fost la Tokyo Game Show răspunzând la întrebări. El a numit jocul „Un punct culminant al expertizei FromSoftware în acțiunea fantasy întunecată. Vă puteți bucura de nivelul ridicat de dificultate și de sentimentul de realizare a depășirii acesteia, de bucuria de a descoperi necunoscutul și de crearea cadrului mondial. ”

 

Kitao a vorbit și despre structura Elden Ring, oferind un open world în care puteți „vizita fără probleme temnițele mici și mijlocii din interior”, cu locații precum catacombele și auditoriile. Vor exista și temnițe mai mari, „moștenite”, mai târziu în joc, despre care se spune că sunt similare cu cele din jocurile Souls anterioare.

 

Cu toate acestea, Kitao a mai spus că jocul va prezenta „o structură de hărți foarte neobișnuită” în comparație cu titlurile anterioare. Pentru a le ajuta să le traversați, veți putea călări pe cai, inclusiv „Caii Spiritului”. Nu pot fi chemați în temnițe, dar pot fi chemați în open world. Veți putea chiar lupta în timp ce sunteți călare. Veți găsi, de asemenea, fragmente de hartă și veți primi îndrumări de la punctele de control pentru a vă ajuta să vă găsiți drumul.

 

De asemenea, producătorul i-a asigurat pe fani că dificultatea semnăturii From Software va fi intactă în Elden Ring. Cu toate acestea, veți obține un pas în sus prin adăugări precum convocarea unui însoțitor de spirit. În plus, se pare că mecanica de asasinat din Sekiro: Shadows Die Twice își va face și ea revenirea aici.

 

Elden Ring va fi lansat pe 21 ianuarie pe Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC.

 

 

Sursa: Video Gamer

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.