Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

FIFA 22: Icon Swaps


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Icon Swaps was a popular feature in FIFA 21 (Credit: Dexerto).

 

 

 

Este de așteptat ca dezvoltatorii FIFA 22 să readucă Icon Swaps pentru jocul din acest an.

 

Această promoție este alcătuită din mai multe provocări de construire a echipelor (SBC) care recompensează jucătorii cu cărți albe prestigioase care conțin legende ale jocului, fiecare jucător având de obicei trei versiuni diferite. În mod obișnuit, sunt de obicei necesare echipe cu un nivel înalt de chimie, jocul solicitându-vă uneori să donați jucători în formă în aceste echipe pentru a finaliza aceste SBC-uri.

 

Icoanele sunt extrem de profitabile pe piață, în funcție de ce jucător reușiți să puneți mâna. Prețul poate varia de la 500.000 de monede la mai multe milioane - chiar mai bine dacă aveți norocul să găsiți una într-un pachet! Premiul pentru completarea acestor SBC-uri îți va acorda jetoane care pot fi schimbate pentru Icoane și alte recompense disponibile în versiunea Icon Swaps.

 

 

Sursa: Givemesport

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.