Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator vor primi multiplayer mod support


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

A multiplayer session in American Truck Simulator

 

 

 

Simulatoarele de camioane ale SCS Software au beneficiat de un suport robust de la moderi de-a lungul timpului, inclusiv un mod online multiplayer masiv cu TruckersMP. Suportul oficial multiplayer a venit la American Truck Simulator și Euro Truck Simulator 2 la începutul acestui an și, deși această implementare este destul de diferită de cea construită de modders, aceasta oferă propriile sale avantaje cheie. În curând, aceste avantaje vor include suport pentru mai multe moduri.

 

Suportul pentru mod multiplayer Convoy va fi activat în patch-ul 1.42 atât pentru ETS2, cât și pentru ATS și este deja disponibil pentru testare într-o versiune beta deschisă. Începând cu această actualizare, browserul serverului vă va arăta - dacă există - modificări necesare pentru o sesiune dată. Dacă acestea sunt disponibile din Steam Workshop, le veți putea descărca direct printr-o suprapunere, fără a fi nevoie chiar să ieșiți din joc.

 

„Ne așteptăm ca majoritatea modificărilor populare să funcționeze din start cu această actualizare, cu toate acestea, pot exista unele probleme de compatibilitate cu altele”, spun dezvoltatorii în anunț. Există și câteva avertismente minore - multe moduri de sunet vor fi redate numai pentru utilizatorii locali, de exemplu, astfel încât nu veți putea să vă impresionați prietenii cu claxoane personalizate pentru camioane.

 

Anterior, dezvoltatorii au tachinat atât suportul pentru moduri, cât și numărul de jucători mai mare care vin la Convoy „în cele din urmă”, așa că este bine să vezi părți din acest efort îndeplinindu-se mai devreme decât mai târziu.

 

 

Sursa: PCGamesN

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.