Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition și-a făcut apariția pe Rockstar Launcher


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Grand Theft Auto Trilogy Definitive Edition

 

 

Deși nu am primit încă un anunț oficial sau vreo prezentare, Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition și-a făcut apariția în codul sursă al Rockstar Launcher. Descoperirea a fost făcută de un utilizator Twitter recunoscut pentru leak-urile legate de GTA și RDR. Acesta a postat și logo-urile oficiale ale jocurilor în format high quality.

 

image.thumb.png.d91462081963d0c1b6a7962f62efc204.png

 

 

Lansarea trilogiei Grand Theft Auto pare a fi mai aproape decât credeam

 

Acestea nu sunt singurele informații referitoare la Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition pe care le primim. Pe lângă logo-urile jocurilor, un membru al GTAforums a postat și o listă cu achievement-uri găsite prin fișierele platformei de la Rockstar. Unele sunt diferite față de versiunile originale, ceea ce ar putea indica anumite schimbări la structura celor trei titluri.

 

Pe măsură ce zvonurile devin reale și vedem mișcări precum înscrierea pe un site de rating din Coreea, cred că Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition este mai aproape decât am crede. Și cine știe, poate că Rockstar va lega pachetul de jocuri de lansarea lui Grand Theft Auto V pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S din această toamnă. Cu siguranță ar fi o mișcare foarte bine primită de gamerii din toată lumea și aștept cu nerăbdare să mai trec încă o dată prin Vice City, dar de această dată la rezoluție 4K și grafică actualizată.

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.