Jump to content

După o pauză de cinci ani, Adele vine cu un nou album. Când va lansa prima piesă


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

După o pauză de cinci ani, Adele vine cu un nou album. Când va lansa prima piesă

 

Cântăreața britanică Adele, câștigătoarea a 15 premii Grammy, revine cu o nouă piesă. După o lungă absență, artista ne dezvăluie un fragment din noul hit.

 

După o pauză de cinci ani, Adele a anunțat că nu va renunța la muzică și va lansa un nou single, la sfârșitul acestei luni. Cu siguranță acest lucru va conduce și la un viitor album. În timp ce așteptăm noua lansare, aceasta a postat pe contul său de Twitter un mic fragment din melodie.

 

”Easy on me” este piesa care se va lansa, luna acesta. În fragmentul prezentat, artista pare să își păstreze genul care a făcut-o atât de faimoasă. Cunoscută pentru baladele sale emoționante, aceasta apare într-o ecranizare alb-negru pe un fundal audio de pian. Previzualizarea are 20 de secunde, dar poți să recunoști genul mult cunoscut al cântăreței.

 

Adele se pregătește de lansare

 

Probabil pentru a se pregăti de lansare, Adele și-a actualizat site-urile web și aspectul rețelelor de socializare, sugerând că se pregătește de o nouă eră. Un alt semn care avea să vestească o nouă apariție muzicală au fost proiecțiile luminoase cu cifra ”30”, același fundal apare și pe conturile artistei. Aceasta este cunoscută pentru faptul că și-a numit albumele după vârsta sa: 19, 21 și 25 de ani. De aceea fanii s-au gândit că 30 este cifra care se află în spatele acțiunilor sale de marketing.

 

Cu siguranță noul hit va fi un succes. Fragmentul prezentat de artistă a reușit să strângă zeci de milioane de vizualizări, pe conturile de Twitter și Instagram. După doar o oră de la momentul publicării, s-au înregistrat 6 milioane de vizualizări. Era de așteptat, deoarece melodiile deja consacrate ale artistei au vizualizări de sute de milioane.

 

Adele a scos până acum, trei albume ce poartă nume formate din cifre, probabil referitoare la vârsta ei. Acum ea are 33 de ani, deci cu siguranță face referire la o perioadă frumoasă când avea 30 de ani.

 

 

Sursa

Edited by Alucard ToV
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.