Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Laporta s-a sucit! A recunoscut că Messi avea cum să rămână la Barcelona: "Înțeleg că și cei de la Ligă ar fi acceptat"


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Plecarea lui Lionel Messi (34 de ani) de la Barcelona este un subiect discutat constant, chiar și la aproximativ două luni distanță de la eveniment. 

image.thumb.png.c4ab7b71ad1215d0f724387075d5618f.png

Joan Laporta spera ca Lionel Messi să anunțe că va juca pe gratis la Barcelona

Președintele clubului catalan, Joan Laporta, a discutat în mai multe ocazii despre faptul că s-a aflat în imposibilitatea de a-l păstra pe Messi la echipă. Dar, recent, oficialul a declarat că argentinianul ar fi putut continua în culorile blaugrana dacă ar fi jucat pe gratis.

 

"Nu m-am enervat pe Messi, pentru că îl apreciez. Știu că a avut o dorință uriașă de a rămâne, dar și o presiune foarte mare din cauza ofertei pe care o avea. Totul indica faptul că avea deja o ofertă de la PSG. Știa toată lumea că era vorba de o ofertă foarte serioasă. Știm de la Messi că era o ofertă foarte bună.

 

În niciun moment nu m-am gândit să revin asupra deciziei. Fac ce e mai bine pentru Barcelona. Nimeni nu poate pune această instituție sub risc. Am sperat, până în ultimul ceas, că Messi va spune că va juca pe gratis. Mi-ar fi plăcut asta și m-ar fi convins. Înțeleg că și cei de la ligă ar fi acceptat. Dar nu putem să cerem asta de la un jucător de nivelul lui", a explicat Laporta.

 

Javier Tebas crede că Lionel Messi putea continua la Barcelona

Președintele La Liga crede că Lionel Messi putea să continue pe Camp Nou, însă transferurile făcute de Barcelona în vară au împiedicat acest lucru. Javier Tebas a dezvăluit că Joan Laporta a încercat să accelereze acordul CVC prin care l-ar fi putut păstra pe Lionel Messi,  influența lui Florentino Perez l-a făcut pe președintele Barcelonei să se răzgândească.

 

Am luat cina acasă la Laporta și a fost de acord să semneze acordul CVC. Nu știu dacă Messi ar fi putut continua dacă acordul s-ar fi semnat, dar Laporta m-a sunat și mi-a spus ’Putem accelera acordul CVC? Copilul (n.red. Leo Messi) devine nerăbdător’. I-am spus ’În ziua în care se va semna, Florentino va încerca să strice tot’. Laporta mi-a zis ’Nu, nu, am caracter’.

 

Florentino este în spatele a tot ce se întâmplă, nu am niciun dubiu. A fost o înțelegere că, dacă Barcelona va semna acordul CVC, i-ar fi fost acordat 15% din bani pentru transferuri. După părerea mea, ei l-ar fi putut păstra pe Messi.

 

Laporta a transferat jucători precum Memphis Depay sau Sergio Aguero. Dacă nu i-ar fi adus pe ei, Messi ar fi putut continua”, a declarat Javier Tebas, citat de ESPN.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.