Jump to content

"Acum e mai ușor să te aperi în fața lui Messi!". Declarație surprinzătoare a unui fost adversar din La Liga


LorenaRx
 Share

Recommended Posts

Leo Messi s-a transferat în această vară de la Barcelona la PSG, după ce i-a expirat contractul cu formația catalană.

image.thumb.png.5ba36dec72dedd9eabe84237bbf6c5dc.png

Argentinianul care e considerat de mulți ca fiind unul din cei mai buni jucători din istoria fotbalului nu are un start excepțional în Ligue 1.

Adil Rami: "Acum, Messi e mai mult pasator"

Fost adversar al lui Messi în La Liga, Adil Rami a vorbit despre înfruntările pe care le-a avut cu acesta și spune că nu crede că argentinianul mai este la fel de letal în duelurile unu contra unu ca în trecut.

 

"Da, nu am câștigat niciodată împotriva lui, dar am reușit câteva egaluri și am luat 4 sau 5 tricouri de la el (n.r. râde). Era foarte puternic acum ceva ani. Stătea mereu în offside, nu se replia, iar după îl vedeai la jumătatea terenului, la construcție.

 

Acum e mai mult un pasator, deci e mai ușor pentru fundași să se apere în fața lui pentru că poți aștepta și anticipa. Nu cred că mai capabil de acel slalom de driblinguri", a spus Adil Rami, conform Marca.

Adil Rami: ”L-am detestat pe Didier Deschamps!”

În vârstă de 34 de ani, francezul joacă acum la Boavista după ce a trecut pe la Lille, Valencia, AC Milan, Sevilla, Marseille, Fenerbahce și FC Sochi. 

 

El are 36 de selecții în naționala Franței cu care a cucerit titlul mondial în 2018 sub comanda lui Didier Deschamps.

 

"Pascal Planque, Claude Puel, Unai Emery și Didier Deschamps sunt antrenorii care mi-au marcat cariera.

 

Dar cu Deschamps nu m-am înțeles deloc la început. Chiar îl detestam, dar acu îi sunt recunoscător. Când am cucerit Cupa Mondială m-am dus la el și i-am spus să mă ierte," a povestit Rami.  


sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.