Jump to content

Gas Station Simulator este absolut peste tot!


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

image.png.20296427c19835372e1f44f0afab6e3c.png

 

 

Jocurile video sunt forma perfectă de evadare. Ne pot duce în lumi dincolo de ale noastre,  într-o lume cuprinsă de apocalipsă și de un război fără sfârșit. Există multe lucruri pe care sunt capabile să le aibă jocurile video și multe pe care mediul le folosește pentru a distra jucătorii. Tocmai atunci când crezi că ai descoperit adâncurile conducerii unui restaurant și chiar construirii propriului computer, vine ceva nou. Acum, se pare că jocurile video fac saltul îndrăzneț către ... un drum prăfuit de pe Route 66.

 

 

 

 

Gas Station Simulator rupe cumva topurile Steam în acest moment, câștigând cu ușurință fanii titlurilor simulatorului și devenind unul dintre cele mai bine vândute titluri de pe platformă chiar acum. Steam continuă să surprindă cu ceea ce este în tendințe și, pe măsură ce utilizatorii Twitch preiau și titlul, Gas Station Simulator mai are multă benzină în rezervor.

 

image.thumb.png.9deb56c11379aedb33c4f3722c085eb7.png

 

Jocul începe odată cu moștenirea de la unchiul tău a unei benzinării uitate de lume. Este treaba ta să reînvii afacerea, să îi rambursezi unchiului banii pentru clădire și să le oferi clienților tăi experiența pe care o poți obține doar de la cea mai bună benzinărie de pe Route 66.

 

image.png.ae2434f6d835c01bda8b56dc9f49a8a4.png

 

 

Jucătorii adoră conceptul de a pune la punct stația personală, de a o vopsi și de a oferi șoferilor cele mai bune servicii. Se pare că unchiul tău, al cărui trecut este destul de secret, are legături cu ceva un pic mai sinistru pentru ... să te încurajeze să câștigi bani, dar asta e ceva ce vei învăța probabil din prima mână.

 

 

image.thumb.png.1c1fa27041316da0df637d8c3e2462d0.png

 

 

Sursa: GGRECON

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.