Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Anker dezvăluie căştile Soundcore Liberty 3 Pro, cu ANC şi LDAC; Cât costă?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Anker dezvăluie căştile Soundcore Liberty 3 Pro, cu ANC şi LDAC; Cât costă? </b>Anker e un brand pe care îl asociez cu bateriile externe, cu adaptoare, cabluri, încărcătoare şi dongle-uri. Compania chineză produce totuşi şi căşti şi tocmai a dezvăluit un nou model: Anker Soundcore Liberty 3 Pro

 

 

Anker e un brand pe care îl asociez cu bateriile externe, cu adaptoare, cabluri, încărcătoare şi dongle-uri. Compania chineză produce totuşi şi căşti şi tocmai a dezvăluit un nou model: Anker Soundcore Liberty 3 Pro. Aceste căşti vin cu ANC şi LDAC şi avem detalii despre ele mai jos.

 

Avem de-a face cu căşti True Wireless care vin cu upgrade-uri faţă de generaţia 2. Au anulare activă a zgomotului, care implică 6 microfoane şi tehnologie HearID. Aceasta analizează presiunea internă din ureche şi cantitatea de zgomot ce pătrunde spre ureche pentru a personaliza profilul de anulare a zgomotului. Există 3 moduri de transparență (trecere a sunetului prin filtrele ANC). Primul este cel de bază, care lasă să treacă tot, apoi avem alte două moduri care amplifică vocea umană, eliminand zgomotul de fond.

 

Anker

 

Anker SoundCore Liberty 3 Pro vine cu suport pentru codecul de înaltă calitate LDAC şi aduce certificare Hi-Res Audio Wireless. Noua arhitectură Astria Coaxial Acoustic 2.0 oferă un bas mai puternic şi medii şi treble îmbunătăţite faţă de versiunea trecută. Şi designul a fost modificat, pentru ca aceste căşti să stea mai confortabil în ureche. Există şi certificare IPX4 pentru protecţie contra ploii, că tot e sezonul.

 

Autonomia este de 8 ore, iar tocul de transport şi încărcare urcă durata totală la 32 de ore. Există suport pentru încărcare pe fir, dar şi wireless, iar 15 minute de alimentare oferă 3 ore de playback. În plus există şi o aplicaţie Soundcore, care îţi oferă opţiuni de egalizare, surround 3D, personalizarea controalelor tactile. Produsul costă 140 de euro şi se găseşte pe Amazon deocamdată.

 

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.