Jump to content

Noi imagini teaser cu viitorul Ford Ranger. Debut comercial în 2022


.Lenor
 Share

Recommended Posts

Noi imagini teaser cu viitorul Ford Ranger. Debut comercial în 2022 - Poza 1

 

Constructorul american de automobile a publicat un teaser video nou cu viitorul Ranger. Acesta a fost dezvoltat în Australia, iar debutul este programat până la finalul acestui an.

 

Primele imagini teaser cu viitoarea generație Ford Ranger au fost date publicității la începutul lunii septembrie. Tot atunci, reprezentanții constructorului american au anunțat că "va fi cel mai dur și capabil Ranger de până acum."

 

Noua generație Ford Ranger a fost dezvoltată în Australia. Tocmai de aceea, divizia de aici a publicat acum o serie de teasere noi cu pick-up-ul. Accentul este pus pe designul camuflajului care "te lasă să observi că aceasta este noua generație Ranger, dar în același timp o ascunde."

 

Viitorul Ranger va împărtăși arhitectura cu noua iterație Volkswagen Amarok. Gama de motorizări va include unități EcoBoost cu patru și șase cilindri, un agregat diesel EcoBlue (pe anumite piețe) și versiune plug-in hybrid.

 

Noul Ford Ranger va fi prezentat până la finalul anului. Debutul comercial este programat pentru 2022.

 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.