Jump to content

Adele scrie istorie pe coperta Vogue. Adevărul despre divorț, transformarea fizică și muzica pe care o va lansa curând


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

Adele, Vogue

 

Adele scrie istorie. Este prima persoana care apare în același timp pe coperta Vogue USA și pe cea a Vogue UK. După ce în urmă cu câteva zile a anunțat că va lansa primul ei single după o pauză de cinci, acum artista britanică impresionează în două dintre edițiile din noiembrie ale celebrei reviste și face dezvăluiri despre noua sa muzică, despre divorț și transformarea fizică.

 

Adele: Tot acest timp a fost călătoria mea pentru a-mi găsi adevărata fericire

 

Starul britanic a declarat pentru Vogue America că după ce s-a despărțit de soțul ei, Simon Konecki, cu care are un fiu de nouă ani, Angelo, „a fost călătoria mea pentru a-mi găsi adevărata fericire”. „Divorțul a fost unul decent. Treceam prin tot felul de momente și nu eram fericită”, a povestit despre dorința ei de a ieși din respectivul mariaj. Iar perioada acelei schimbări uriașe a fost marcată de „anxietate și izolare”.

 

 

 

Despre „Anul anxietății”, Adele a mărturisit că l-a petrecut cu „multă meditație. A însemnat multă terapie. Mult timp cu mine”.

 

 

Adele: Nu a fost niciodată vorba despre a pierde în greutate

 

Antrenamentele cu Gregg Miele la Heart & Hustle din West Hollywood' s-au dovedit, de asemenea, terapeutice.

 

„A devenit timpul meu”, spune ea despre sesiunile de la sala de sport. „Mi-am dat seama că atunci când mă antrenam nu aveam nicio anxietate. Nu a fost niciodată vorba despre a pierde în greutate. M-am gândit: Dacă pot să-mi fac corpul puternic fizic și pot să simt asta și să văd rezultatele, atunci poate într-o zi voi deveni puternică și psihic, și emoțional”.

 

Câștigătoarea premiului Grammy a contestat informațiile răspândite de diverși antrenori care au încercat să-și asume rezultatele ei. 

 

„Nu”, a declarat ea pentru British Vogue. „Nu am făcut așa ceva. Nu am ținut post intermitent. Nimic. Din contră, mâncam mai mult decât de obicei, pentru că lucram atât de des și de intens la sală”.

 

Adele: Aveam nevoie să devin dependentă de ceva bun pentru a-mi înțelege mintea

 

Adele a subliniat impactul antenamentelor asupra stării sale mintale: „Aveam nevoie să devin dependentă de ceva bun pentru a-mi înțelege mintea. Aș fi putut tricota, dar nu a fost cazul”.

 

 

Adele: Oamenii sunt șocați pentru că nu mi-am împărtășit călătoria pe rețele sociale... Cele mai brutale comentarii despre corpul meu au fost făcute de alte femei

 

Apoi a vorbit despre cum a perceput lumea transformarea ei: „Oamenii sunt șocați pentru că nu mi-am împărtășit‘ călătoria”, a spus ea pentru British Vogue. „Sunt obișnuiți ca lumea să documenteze totul pe Instagram, iar mulți aflați în poziția mea ar primi și un contract uriaș din partea unui brand specializat pe diete. Dar nu m-a interesat așa ceva. Am făcut-o pentru mine și pentru nimeni altcineva. Deci, de ce aș împărtăși asta cu cineva? Nu mi se pare fascinant. Este corpul meu.”

 

„Corpul meu a fost tratat ca un obiect întreaga mea carieră”, a afirmat ea pentru Vogue USA. „Nu e vorba doar de acest moment. Înțeleg de ce este un șoc. Înțeleg de ce femeiele în general au fost deranjate. Vizual, reprezint multe femei. Dar eu sunt în continuare aceeași persoană.”

 

„Culmea, cele mai brutale comentarii despre corpul meu au fost făcute de alte femei . Am fost atât de dezamăgită. Chiar m-au rănit.”

 


Adele, despre noua ei muzică: Nu este un album despre divorțul de Simon. Merge mai degrabă pe ideea eu care divorțez de mine

 

Cât despre noua muzică pe care o va lansa, Adele a făcut câteva dezvăluiri inedite. Divorțul de Simon Konecki și relația cu fiul lor, Angelo, au avut un impact asupra noului material.

 

Adele a fost însă reticentă să-l numească un album despre divorț. „Merge mai degrabă pe ideea eu care divorțez de mine”, a explicat ea.

 

„Toate celelalte albume sunt despre: Tu ai făcut asta! Tu ai facut aia! La naiba! De ce nu poți veni după mine?. Apoi am realizat: Oh, la naiba, eu sunt tema principală, de fapt. Poate că sunt eu!”.

 

 

Albumul este și o relatare a separării pentru fiul ei: Când va avea 20 de ani vreau să-l ajute să înțeleagă cine sunt eu și de ce am ales voluntar să-i demontez întreaga viață în căutarea propriei mele fericiri

 

Așa că în loc să-și cânte nemulțumirile care au dus la divorț, Adele a gândit albumul ca pe o relatare a separării pentru fiul ei. „Am simțit că vreau să-i explic, prin acest album, și să înțeleagă atunci când va avea 20 de ani, cine sunt eu și de ce am ales voluntar să-i demontez întreaga viață în căutarea propriei mele fericiri”, a declarat ea pentru British Vogue.

 

Angelo a contribuit cumva la următorul ei single, „Easy on Me”, în 2018, dar și la o altă melodie care a venit la câteva luni după aceea.

 

„Mi-a spus la un moment dat: 'Mă poți vedea?'. Da, da, am reacționat. Iar el mi-a zis: 'Pentru că eu nu te pot vedea'. Ei bine, întreaga mea viață s-a dărâmat în acel moment”, a mărturisit ea pentru Vogue. A doua zi, Adele a înregistrat o melodie dedicată lui: „Mica mea iubire”. Piesa include o parte a unei conversații pe care a avut-o cu Angelo, despre divorț, și pe care a înregistrat-o la recomandarea terapeutului ei pentru a face față anxietății sale.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.