Jump to content

NBA 2K22 - Primele impresii


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

NBA 2K22 on Steam

 

 

 

Când un jucător de baschet intră în „zonă”, oamenii spun că poate simți că timpul începe să se târască. Ei pot vedea lucrurile înainte de a se întâmpla, fiecare mic detaliu despre adversarul lor iese în evidență, iar totul pare să devină mai mare și mai primitor. NBA 2K22 nu a reușit niciodată să mă aducă complet în zonă, dar jocul îmbunătățit și conținutul acestei iterații îl fac mai aproape decât în ultimii ani. De la schimbări importante la modul de rezistență la un oraș plin de diverse moduri de a-ți îmbunătăți personajul MyPlayer, 2K22 se simte ca o gură de aer proaspăt în comparație cu 2K21.

 

NBA 2K22 a făcut câteva modificări importante la acțiunea pe teren, care îl ajută să joace ca unul mai realist, cel mai vizibil fiind modul în care gestionează pierderea de rezistență în timp ce driblează. În 2K21, a fost ușor să alergi la un apărător din perimetru, să lovești un jucaător precum Curry și să dai coș de trei fără să transpiri. Împotriva procesorului, acea tactică era aproape de neînvins, mai ales în MyTeam, unde cărțile jucătorilor erau repede ridicate. Cu 2K22, poți folosi în continuare tactici de genul acesta, dar pierderea de rezistență pe care o suferi din cauza sprintului și a mișcărilor de dribling este mult mai semnificativă pentru a-și echilibra eficacitatea.

 

NBA 2K22 (Xbox One) - Xbox Live Key - EUROPE

 

 

Pe măsură ce jucătorul devine mai obosit, controlul de lovituri se va micșora, ceea ce face mai dificilă executarea loviturilor. Acest lucru duce la un joc care pare inițial lent în comparație cu 2K21 - dar dacă jucați sub mai mult control și nu țineți doar butonul sprint, veți avea mai mult timp să puneți mingea în coș din cauza controlului mai mare. S-ar putea să nu pară o schimbare importantă la început, dar duce la un stil de joc care se simte mai aproape de viața reală decât a făcut-o vreodată 2K21.

 

 

Noul mod Draft este cu siguranță vedeta spectacolului multiplayer. Cel puțin, ar fi trebuit să fie, dacă banii din lumea reală nu ar fi devenit parte a ecuației. Visual Concepts a luat decizia de a ne cere să plătim pentru a intra după ce ați consumat biletele limitate pe care le puteți câștiga. Adăugarea acestui cost la intrare pune într-adevăr un amortizor asupra a ceea ce ar putea fi un mod distractiv și casual. Mi-ar plăcea foarte mult să-i văd trecând la moneda din joc pentru intrare, chiar dacă aceasta înseamnă un cost de timp puțin mai abrupt.

 

NBA 2K22 Review - Gamereactor

 

 

NBA 2K22 aduce unele modificări binevenite acțiunii sale în instanță. Noul sistem de rezistență este un schimbător de jocuri, ceea ce duce la cel mai bun flux ofensiv din serie din ultimii ani. În mod defensiv, modificările la blocuri și concursurile de lovituri fac din zona defensivă un loc periculos. Cu toate acestea, problemele tehnice, alegerile îndoielnice și utilizarea excesivă a microtransacțiilor în mai multe dintre moduri îl împiedică să fie un adevărat concurent. Există un simț de baschet de înaltă calitate aici, dar face mai multe erori neforțate decât v-ați aștepta pentru o serie care se repetă de atâta timp.

 

 

Sursa: IGN

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.