Jump to content

NVIDIA DLSS vine împreună cu Baldur's Gate 3, Tomb Raider și Black 4 Blood


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Acestea se numără printre cele 10 jocuri noi pregătite pentru tehnologia de îmbunătățire a super-eșantionării Nvidia din această lună.

 

image.thumb.png.ab04b58188b8b235b5731b08fab93c21.png

(Credite imagine: Turtle Rock Studios)

 

 

 

Tehnologia DLSS de la Nvidia aduce de ceva timp o îmbunătățire artificială inteligentă, pe cadru, a jocurilor ray-traced și va continua să-și răspândească granițele. Ultimul anunț al companiei are în vedere încă zece intrări pe listă care este în continuă creștere a jocurilor capabile de DLSS și acesta este doar planul pentru octombrie. Noile adăugări la familia DLSS vor include Baldur's Gate 3, Rise of - și Shadow of the Tomb Raider, printre altele. Chiar și mult așteptatul Back 4 Blood, care va fi lansat mai târziu astăzi, se va alătura ansamblului.

 

Fiind unul dintre primele jocuri care au venit cu capacitatea de ray_tracing, Shadow of the Tomb Raider a fost destinat DLSS încă de la început. Odată cu acesta, Nvidia consideră că jucătorii ar trebui să vadă creșteri de performanță cu până la 88%, iar Rise of the Tomb Raider ar putea urma îndeaproape creșteri de până la 75%.

 

cuqJ29ozwE8wAqhVKNreC6-1880-80.png

retkHB5rZfLsvpqc7jBZF6-1880-80.png

F5aywCqcVAewqH9soUhr36-1880-80.png

gRftMTpcqTTLDRrRxUd496-1880-80.png

 

 

 

Sursa: PC GAMER

 

 

 

Edited by TLG DDonny
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.