Jump to content

Modul Vast Deus Ex restabilește viziunea jocului original printr-un protagonist de gen feminin


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

 

 

 

Modurile de joc care vă permit să schimbați sexul protagonistului sunt cu zecile, dar nu așa. Un nou Deus Ex Mod numit „Lay D Denton Project” vă permite să jucați clasicul ca agent de sex feminin UNATCO, ceva ce dezvoltatorul Ion Storm a ajuns să omită din jocul original. Merge chiar până la a înregistra din nou dialogul personajului principal, a schimba fiecare referință de text sau pronume verbal și, în unele cazuri, chiar adăuga sau modifica semnificativ caractere pentru a avea sens că personajele vorbesc cu o femeie.

 

Quote

„În timp ce un swap de model și un plugin vocal ar putea crea un facsimil ieftin, am considerat că acest lucru ar fi extrem de insuficient”, a scris echipa de moduri în anunțul lor. "Imersiunea este o caracteristică esențială a experienței Deus Ex și o femeie JC Denton pe jumătate implementată ar sabota asta. Fie o facem bine, fie nu ar trebui să ne deranjăm."

 

 

Pentru început, JC Denton este acum exprimată de actrița Karen Rohan, care a înregistrat toate cele 1.700 de dialoguri originale ale lui Denton cu comportamentul obișnuit. Chiar și acea linie infamă „ce rușine” este recreată cu exact aceeași lovitură de buze simpatică.

 

Quote

"Trebuie să recunosc, a fost intimidant! O mare provocare pentru mine a fost să mă gândesc la faptul că JC este un personaj foarte renumit și influent, cu un stil unic", a spus Rohan pentru PC Gamer. "Liniile impasibile erau simple; în schimb, m-am luptat cu unele dintre liniile care aveau multă subtilitate emoțională. Am acordat o atenție specială favoritilor comunității. [Directorul vocal] mă avertiza atunci când ajungeam la o„ memă ” linie și apoi îmi explica ce trebuia să fac. "

 

image.png.b23f30711c47f70592c7c9d615236ab9.png

image.png.56f3db683aee01e17e4a35fb044d727a.png

image.png.2260b759ecda8707eb94ad156aa9d13f.png

(Credite iamgini: Ion Storm / Xriborg)

 

După cum spune WCCC, programatorul echipei, Deus Ex modding se confruntă cu o mică renaștere în ultima vreme. Modul Lay D Denton a ajuns pe locul doi pe ModDB.com la doar câteva ore după lansare vineri, deci se pare că Deus Ex și comunitățile de modding reacționează bine la eforturile echipei.

 

 

Sursa: PC GAMER

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.