Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Turcii au creat cel mai spectaculos Duster. Ar putea fi cea mai frumoasă Dacia tunată – VIDEO


.Lenor
 Share

Recommended Posts

dacia-duster-Otosport-10.jpg

 

Nu cu mult timp în urmă am publicat un articol despre cea mai agresivă Dacia Duster. Aceasta are la bază un kit de caroserie produs de atelierul german Prior Design.

 

Se pare că proiectul care își propune să transforme SUV-ul Duster într-o mașină mult mai agresivă (cel puțin din punct de vedere al designului) nu este singular. Asta pentru că turcii de la Otosport au modificat și ei Dacia Duster. Rezultatul a fost prezentat într-un clip postat pe pagina de YouTube Doğan Kabak.

 

dacia-duster-Otosport-3.jpg

 

Din imagini ne dăm seama că acest kit de modificări include aripi față și spate lărgite, care se extind la barele de protecție față și spate. Există, de asemenea, o nouă grilă, praguri laterale noi și un difuzor spate.

 

Vedem că turcii au pus pe grilă noua siglă Dacia. Emblema este reprezentată ca niște verigi ale unui lanț. Este o imagine puternică care va fi ușor de recunoscut, chiar și de departe.

 

Pe șosea atrage atenția și combinația dintre jante și anvelope. Acestea îi dau SUV-ului românesc un aspect foarte agresiv.

 

Turcii au creat cea mai spectaculoasă Dacia Duster – VIDEO

 

 

Românii nu stau prea bine la capitolul tuning

 

Chiar dacă Dacia Duster se produce în România, la capitolul tuning compatrioții noștri sunt destul de timizi. Cel mai celebru Duster modificat se numește ”Duster Summer”. Această Dacia Duster a fost transforma într-o mașină cabrio coupe într-un service din București.

 

Transformarea mașinii a durat patru luni, iar prețul modificărilor au ajuns la 30.000 de euro. Lucrarea a fost realizată pe un model Dacia Duster obișnuit, care fusese grav avariat cu doar câteva luni înainte.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

  • .Lenor locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.