Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

„Get over here!” – Cum a fost creată cea mai emblematică mișcare din Mortal Kombat?


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

mortal kombat 11

 

 

Anul viitor seria Mortal Kombat aniversează trei decenii de existență, iar pentru a marca acest moment unul dintre creatorii jocurilor a publicat un video foarte interesant. Ed Boon a postat pe Twitter un filmuleț din perioada în care se lucra la primul joc, în care putem vedea cum a fost creată mișcarea lui Scorpion cunoscută sub numele de „Get over here!” după propoziția pe care o rostește personajul atunci când o execută.

 

image.thumb.png.26d91714a70efba5338e583cb3179c20.png

 

Procesul de dezvoltare al unui joc este extrem de complex în ziua de astăzi, dar pe vremuri lucrurile erau mai simple și mai limitate. Iar în video putem vedea cum un actor îmbrăcat în costumul lui Scorpion este ghidat de Ed Boon în timp ce execută mișcarea care mai apoi avea să fie introdusă în Mortal Kombat. Iar dacă acum tot ce ține de producție, mișcări și elemente de gameplay este stabilit de la bun început, putem vedea că în anii ’90 ideile veneau din zbor.

 

Limitările tehnice din acea perioadă nu permiteau includerea de mișcări foarte complexe, astfel Ed Boon și actorul Daniel Pesina au fost nevoiți să găsească o metodă prin care să includă toată acțiunea în doar câteva cadre. Și tot atunci a fost rostită și celebra propoziție care a devenit în timp una dintre cele mai recunoscute „vorbe” din istoria jocurilor video. Videoul este foarte interesant de urmărit, iar faptul că-l primim la aproape 30 de ani distanță, este cu atât mai plăcut deoarece ne arată cât a evoluat tehnologia din 1991 până astăzi.

 

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.